ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κινείται για Χοσέμι

Κινείται για Χοσέμι
Χοσέμι INTIME SPORTS

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού Χοσέμι έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες ο Παναιτωλικός.

Μετά την παραμονή του Γιώργου Κούσα για την περαιτέρω ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς του ο Παναιτωλικός έχει δείξει ενδιαφέρον να αποκτήσει τον Χοσέμι.

Τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό που έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League σε Ηρακλή και Λεβαδειακό την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα πριν την μεταγραφή του στην ομάδα της Βοιωτίας είχε βρεθεί και στο στόχαστρο της Βέροιας σε ένα χρονικό σημείο όπου προπονητής της ήταν ο νυν τεχνικός του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος.

Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο των ανανεώσεων των συμβολαίων της η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός μετά την ανανέωση Βασίλη Γκόλια βρίσκεται πολύ κοντά και σε αυτή του Φίλιππου Δάρλα με τις δύο πλευρές να έχουνε έρθει σε συμφωνία.

Με τον τρόπο αυτό ο Χάβος θα κλείσει την θέση του αριστερού μπακ με το δίδυμο των Γκόλια και Δάρλα όπως ακριβώς και στον δρόμο της ανόδου από την Football League στην Super League.

Επίσης στα πλάνα του τεχνικού του Παναιτωλικού υπάρχει και ο νεαρός Παπουτσογιαννόπουλος ο οποίος έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ