ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Κακόβουλα σενάρια και εκ του πονηρού"

"Κακόβουλα σενάρια και εκ του πονηρού"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός πήρε θέση για την μεταγραφολογία που ακούγεται και με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για ευφάνταστα σενάρια, κακόβουλα και εκ του πονηρού

Θέση για την μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από τον Παναιτωλικό τις τελευταίες ημέρες πήρε και επίσημα η Αγρινιώτικη ΠΑΕ.

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για ευφάνταστα σενάρια, κακόβουλα και εκ του πονηρού και πως όλοι στον Παναιτωλικό είναι προσηλωμένοι μόνο στον μεγάλο στόχο, που είναι η άνοδος στην Superleague.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κατά πάγια τακτική της αποφεύγει να σχολιάζει ή να απαντά σε δημοσιεύματα, αλλά είναι αναγκασμένη να πάρει θέση απέναντι σε σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την παραμονή, την αποχώρηση ή ακόμα και μεταγραφή ποδοσφαιριστών.

Θεωρεί τα συγκεκριμένα ευφάνταστα σενάρια, κακόβουλα και εκ του πονηρού. Η ομάδα μας έχει συγκεκριμένο και σαφή στόχο, που είναι η κατάκτηση της ανόδου στη Super League. Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τη συμπαράσταση των φιλάθλων, είναι προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο, για την υλοποίηση του οποίου απομένουν τρεις τελικοί.

Ακόμα και ο πιο αδαής μπορεί να καταλάβει ότι σε μια χρονική στιγμή που η μάχη της ανόδου βρίσκεται στην κορύφωσή της, το μόνο που δεν μπορεί να αποτελεί προτεραιότητα είναι η επόμενη σεζόν, ποιος θα φύγει, ποιος θα έρθει. Οι συγκεκριμένοι σεναριογράφοι ή αδυνατούν να κατανοήσουν το αυτονόητο ή με πρόθεση προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Πιθανόν έχουν τους λόγους τους…".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ