ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η νίκη έφερε... ρεπό

Η νίκη έφερε... ρεπό

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης και ο Μάκης Χάβος μετά την προπόνηση της Δευτέρας έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ματς όπου είχε δυο ήττες και μια ισοπαλία και τα χαμόγελα επέστρεψαν και πάλι στο στρατόπεδο των κίτρινων με τον Μάκη Χάβο να δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ιδίως για τον τρόπο αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος με τον Απόλλων Σμύρνης.

Μάλιστα ο τεχνικός του Παναιτωλικού ανακοίνωσε στους παίκτες του πως την Τρίτη θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το απόγευμα. Το γεγονός εξάλλου ότι αγωνίζονται την Δευτέρα κόντρα στην Καλλονή τους δίνει αυτό το δικαίωμα.

Σε ότι είχε να κάνει με την προπόνηση της Δευτέρας αυτή περιελάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης περιλάμβανε για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πόι, ενώ απουσίασε ο Μήλιος που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων και ο Νταλμά με άδεια.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ