ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Φιλικό με την Κ-20 και ρεπό στον Παναιτωλικό

Φιλικό με την Κ-20 και ρεπό στον Παναιτωλικό
Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος από τη στιγμή που η ομάδα του δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αποφάσισε η ομάδα του να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τους Νέους του συλλόγου και εν συνεχεία θα έχουν ρεπό μέχρι την Δευτέρα.

Ο Παναιτωλικός δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο και ο Μάκης Χάβος δεν θέλει η ομάδα του να μείνει χωρίς αγωνιστικό ρυθμό. Για αυτό και κανόνισε ώστε να δοθεί φιλικό παιχνίδι με την Κ-20 του συλλόγου το οποίο θα χρησιμεύσει ώστε οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου να παραμείνουν "ζεστοί" ενόψει του τελευταίο αγώνα την επόμενη εβδομάδα.

Εν συνεχεία οι παίκτες του Παναιτωλικού θα έχουν ρεπό μέχρι και την Δευτέρα το απόγευμα όταν και θα επανέλθουν στις προπονήσεις ενώ το μοναδικό πρόβλημα που συνεχίζει να έχει ο Χάβος παραμένει ο Μπεχαράνο.

"Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις συναρμογής – σπριντ, ασκήσεις με σέντρα και σουτ, ασκήσεις με πάσα και σουτ και παιχνίδι στο μισό γήπεδο περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Μπεχαράνο.

Το πρωί του Σαββάτου (ώρα 1.00) θα γίνει φιλικός αγώνας με την ομάδα Κ20 στο EMILEON. Η επόμενη προπόνηση προγραμματίστηκε για τις 5.00 το απόγευμα της Δευτέρας".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ