ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Φιλική νίκη στην Αμφιλοχία

Φιλική νίκη στην Αμφιλοχία

Με 5-4 νίκησε ο Παναιτωλικός τον Αμφίλοχο σε φιλική αναμέτρηση. Επόμενος αντίπαλος η Δόξα Κρανούλας (15/10).

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αμφίλοχο έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (12/10) ο Παναιτωλικός, στο οποίο αγωνίστηκαν και παιδιά της ομάδας Κ20.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν χορταστικό θέαμα στους φιλάθλους και νικητής αναδείχτηκε ο Παναιτωλικός που επιβλήθηκε με σκορ 5-4. Τρία γκολ σημείωσε ο Γιάννης Πασάς και δύο ο Γιώργος Μύγας.

Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι: Μπαμπανιώτης (46’ Τσάπαλος), Ζέρης, Σαμαράς, Τζιντζής, Σμίλτος, Δέντσας (46’ Μύγας), Μεζάκ (46’ Μαυρόπουλος), Καπνόπουλος, Σέγε (46’ Κολοκοτρώνης), Παππάς, Πασάς.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, εκτός των διεθνών (Χαριστέας, Μητρόπουλος, Μπλάζιτς, Μεταξούλης) και των τραυματιών (Καμαρά, Θεοδωρίδης), προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης. Ατομικό πρόγραμμα (πρωί – απόγευμα) ακολούθησαν ο Μπουμάλ και ο Μπαμόγκο. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο EMILEON SportCenter στις 17:00

Φιλικό με τη Δόξα Κρανούλας

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 17:30. ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί σε φιλικό παιχνίδι τη Δόξα Κρανούλας στο γήπεδο Παναιτωλικού. Η είσοδος των φιλάθλων θα είναι ελεύθερη.

Εθελοντική αιμοδοσία

Ο Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου (ώρες 8.00 – 14.30) στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. Καλεί όλα τα μέλη του και τους φιλάθλους να συμμετάσχουν σ’ αυτή.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ