ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ευκαιρία για δοκιμές στον Παναιτωλικό

Ευκαιρία για δοκιμές στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση του Κυπέλλου και ο Μάκης Χάβος αντιμετωπίζει το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δει παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί τόσο πολύ.

Με πολλά νέα πρόσωπα από τη στιγμή που το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου δίνει την ευκαιρία για δοκιμές στον Μάκη Χάβο θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στο τελευταίο ματς της ομάδας του Αγρινίου στον θεσμό. Η ομάδα του Χάβου δεν έχει καμία ελπίδα και το ματς προσφέρεται προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έως τώρα δεν έχουν παίξει αρκετά.

Για αυτό το λόγο άλλωστε συμπεριέλαβε πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Τετάρτης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με ασκήσεις συναρμογής – ευλυγισίας για το σύνολο των ποδοσφαιριστών άρχισε η σημερινή προπόνηση. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο έκανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), ασκήσεις ταχύτητας – ταχυδύναμης, και παιχνίδια υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο. Το δεύτερο, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, επιταχύνσεις, στατικές φάσεις, τακτική και παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Ο Καλογέρης και ο Μορένο έκαναν θεραπεία και ατομικό αερόβιο πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης, αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα έκανε ο Θεοδωρίδης.

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αγρίνιο είναι: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Άλβες, Κάπελ, Χαντάκιας, Μαλεζάς, Γοδόι, Μήλιος, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Ζαρκάδας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Ρουμπουλάκου.

Οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός αποστολής θα προπονηθούν στις 3.00 το απόγευμα στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ