ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ετοιμάζεται για Χιλή ο Μπεχαράνο!

Ετοιμάζεται για Χιλή ο Μπεχαράνο!
Μπεχαράνο INTIME SPORTS

Από τους ποδοσφαιριστές που πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν στη Superleague είναι ο Ντιέγκο Μπεχαράνο, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Μαουρίσιο Σορία!

Έχει εγκλιματιστεί πλήρως στο Αγρίνιο ο Ντιέγκο Μπεχαράνο. Ο Βολιβιανός ακραίος μπακ του Παναιτωλικού έχει παίξει σε 17 ματς, έχοντας σκοράρει και δύο γκολ. Δεν είναι και πολλοί οι Βολιβιανοί που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οπότε οι εμφανίσεις του 23χρονου δεν περνούν απαρατήρητες στη χώρα του.

Προ ημερών ο ακραίος οπισθοφύλακας των ''καναρινιών'' δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Βολιβίας, Μαουρίσιο Σορία, ο οποίος του κατέστησε σαφές πως τον θεωρεί βασικό και αναντικατάστατο ενόψει του Κόπα Αμέρικα, που θα γίνει τον Ιούνιο στη Χιλή.

Μια εξέλιξη που χαροποίοησε τον Μπεχαράνο, ο οποίος βλέπει ότι οι κόποι του ανταμείβονται. Σημειώνεται ότι η Εθνική Βολιβίας ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Αμέρικα στις 12 Ιουνίου, με τον αγώνα απέναντι στο Μεξικό. Στον όμιλο είναι και η διοργανώτρια Χιλή και το Εκουαδόρ.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ