ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επιστροφή για Πόι μετά από πέντε μήνες

Επιστροφή για Πόι μετά από πέντε μήνες
INTIME SPORTS

Ο Μάουρο Πόι μετά από καιρό είναι στην αποστολή του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό ενώ εκτός έμειναν οι Σφακιανάκης και Θεοδωρίδης

Με τον Αργεντινό Μάουρο Πόι να είναι το νέο πρόσωπο, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ταξίδεψε η αποστολή του Παναιτωλικού στη Λιβαδειά για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην τοπική ομάδα.

Η Super BALL στην Τούμπα για το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια και εκπομπή από τις 21:00. Καλεσμένος στο studio ο Στέφανος Καπίνο!

Αντίθετα, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει για το ματς με τον Λεβαδειακό τους Σφακιανάκη που είναι τιμωρημένος και Θεοδωρίδη που είναι τραυματίας.

Ο Μάουρο Πόι επανέρχεται μετά από αρκετό καιρό στην αγωνιστική δράση ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Μάκης Χάβος: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Ανέν, Τζούνιορ, Καλί, Μαρτίνες, Πόι, Γκόλιας, Κούσας, Κουτρομάνος, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Στεφανάκος, Ράφαελ.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ