ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Διπλή προπόνηση στον Παναιτωλικό

Διπλή προπόνηση στον Παναιτωλικό

Οι παίκτες του Παναιτωλικού συνέχισαν και το Σάββατο σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης και την Κυριακή θα δώσουν ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για να ξεμουδιάσουν.

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού συνεχίζεται και μάλιστα σε φουλ ρυθμούς με τους παίκτες του Μάκη Χάβου να προπονούνται πρωί και απόγευμα ενώ για κάποιους ποδοσφαιριστές υπάρχει και έξτρα πρόγραμμα ώστε να φτάσουν τους συμπαίκτες του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Προπόνηση αποφόρτισης με τρέξιμο στο δάσος και στη συνέχεια ασκήσεις σταθεροποίησης του κορμού, έγινε το πρωί. Θεοδωρίδης, Ετζενγκέλε, Μαλεζάς, Κάπελ, Μπεχαράνο, Κέβιν, στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης φυσικής κατάστασης.

Το απόγευμα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές στο αρχικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε ασκήσεις ισορροπίας και τεχνικής με μπάλα. Συνέχισαν με πρόγραμμα βελτίωσης ατομικών αδυναμιών οι Θεοδωρίδης, Ετζενγκέλε, Κέβιν.

Οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε ασκήσεις επιθετικής τακτικής, προσαρμοσμένη στο σύστημα που θα ακολουθήσει η ομάδα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα και στημένες φάσεις.

Ο Μύγας έκανε και σήμερα πρόγραμμα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης για την επανένταξή του στην ομάδα, μετά τον τραυματισμό που είχε στις αρχές της εβδομάδας.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας Κ20 Αθανασόπουλος, που συμμετέχει στην προετοιμασία, ένιωσε ενοχλήσεις σε παλιό κάταγμα σκαφοειδούς οστού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο Κυριακή θα γίνει δίτερμα με την τοπική ομάδα του Αίολου Καρπενησίου στις 6.00 το απόγευμα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ