ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δεν κατάφερε να μπει ο Μαρτίνες

Δεν κατάφερε να μπει ο Μαρτίνες
INTIME SPORTS

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Πολύ δύσκολη φαντάζει πλέον η συμμετοχή του Μαρτίνες στο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό αν και στον Παναιτωλικό θα εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες περιμένοντας να δουν τι θα γίνει και στην προπόνηση του Σαββάτου. Στην διάρκεια της Παρασκευής ο άσος της ομάδας του Αγρινίου προσπάθησε να πάρει μέρος στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και εγκατέλειψε. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι έχουν μειωθεί και μάλιστα αρκετά οι πιθανότητες να δώσει το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Την ίδια ώρα εκτός αναμένεται να μείνουν και οι Μορένο, Ράφαελ και Βιγιαφάνες οι οποίοι συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα στην αρχή, ασκήσεις συναρμογής – κινητικότητας κάτω άκρων στη συνέχεια, ασκήσεις τακτικής σε υποομάδες και τέλος αμυντική – επιθετική τακτική σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση.

Ο Θεοδωρίδης πήρε μέρος στο πρόγραμμα και στο τέλος έκανε και ατομικό. Δοκίμασε να προπονηθεί ο Μαρτίνες αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και συνέχισε με ατομικό. Ο Μορένο έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ασκήσεις τεχνικής. Θεραπεία έκαναν ο Ράφαελ και ο Βιγιαφάνιες. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι στο EMILEON.

-Λύθηκε το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Καλογέρη, τον οποίο ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

-Ο Γουίλιαμ Ετζενγκέλε που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 22αγωνιστικής με τον Εργοτέλη".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ