ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Δανεικός στην Αλιάνσα ο Ασκουές"

"Δανεικός στην Αλιάνσα ο Ασκουές"
INTIME SPORTS

Ο Περουβιανός αμυντικός, Κάρλος Ασκουές, που ανήκει στον Παναιτωλικό θα παραχωρηθεί ως δανεικός στην Αλιάνσα Λίμα, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της πατρίδας του.

Έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο από τη Λίμα για την Ελλάδα είναι ο Κάρλος Ασκουές προκειμένου να εξασφαλίσει την ανανέωση του δανεισμού του από τον Παναιτωλικό, αυτή τη φορά στην Αλιάνσα Λίμα, όπως αναφέρουν περουβιανά ΜΜΕ.

"Αυτό είναι το σκεπτικό μας. Μιλήσαμε με τον Κάρλος και είναι όλα σε προχωρημένο επίπεδο. Ο Ασκουές θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να εξασφαλίσει την ανανέωση του δανεισμού του.", είπε ο Ρένσο Γκαγιόσο, αθλητικός διευθυντής της Αλιάνσα Λίμα στην ιστοσελίδα "Libero".

Ο 22άχρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στον Παναιτωλικό αλλά την περασμένη σεζόν, δόθηκε δανεικός στην ομάδα του Περού, Ουνιβερσιδάδ Σαν Μαρτίν.

Οι καλές του εμφανίσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Νοτίου Αμερικής, με την κορυφαία ομάδα του Περού, Αλιάνσα Λίμα, και την Πενιαρόλ της Ουρουγουάης να προέβαλαν ως φαβορί για την απόκτησή του.

Η Αλιάνσα Λίμα ήθελε να τον αγοράσει από τον Παναιτωλικό και κάπου εκεί φαίνεται ότι "κόλλησε" η υπόθεση, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Περού βρέθηκε η κατάλληλη φόρμα, αυτή της ανανέωσης του δανεισμού του από την ομάδα του Αγρινίου.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ