ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ατομικό για τρεις, θεραπεία ο Ποι

Ατομικό για τρεις, θεραπεία ο Ποι

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στην προπόνηση του Παναιτωλικού την Παρασκευή (25/10) οι Καλί, Παπουτσογιαννόπουλος και Μεταξούλης. Θεραπεία έκανε ο Πόι.

Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου συνεχίστηκε την Παρασκευή (25/10) η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα της Δευτέρας (28/10) με την ΑΕΛ Καλλονής στο Αγρίνιο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες και τελειώματα φάσεων και στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τους Καλί, Παπουτσογιαννόπουλο, Μεταξούλη, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και το Σάββατο θα μπουν κανονικά με την ομάδα.

Θεραπεία έκανε ο Πόι, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Κουτρομάνος, που αναμένεται μετά το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου να ενσωματωθεί πλήρως στο πρόγραμμα της ομάδας. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 19.30 στο EMILEON.

Φανέλα για την Άσπα

Στο μεταξύ, φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών παρέδωσαν πριν τη προπόνηση της Παρασκευής οι αρχηγοί της ομάδας στην οικογένεια της Άσπας Αναστασοπούλου, που ήταν στέλεχος της ΠΑΕ.

η φανέλα παρέλαβαν ο σύζυγός της Γιώργος και η κόρη της Έλενα, που εξέφρασαν τις ευχαριστίες στους ποδοσφαιριστές για την κίνησή τους, ευχόμενοι να πετύχουν τους στόχους που οι ίδιοι και η ομάδα έχουν βάλει.

Τρεις παίκτες στην μπουτίκ

Τέλος οι Ηλίας Ιωάννου, Αντρέ Μπικέι και Μάουρο Πόι, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν στους φίλους τους στη μπουτίκ στο γήπεδο Παναιτωλικού, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Το ραντεβού είναι στις 11.45 το πρωί και όσοι δώσουν το παρόν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και φανέλες με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ