ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

"Το σχέδιό τους ολοκληρώθηκε"

"Το σχέδιό τους ολοκληρώθηκε"

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωση που εξέδωσε για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων έκανε λόγο για σχέδιο που ολοκληρώθηκε. Δύο προσθήκες και τρεις αποχωρήσεις από το ρόστερ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωση που εξέδωσε για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων έκανε λόγο για σχέδιο που ολοκληρώθηκε.

Παράλληλα αναφέρει πως ο στόχος της ομάδας παραμένει η άνοδος στην Super League παρά τον πόλεμο που δέχεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

" Το σχέδιο του Δημητρόπουλου και των ηθικών αυτουργών, προκειμένου να μην χάσουν τα λεφτά από το παράνομο στοίχημα, αλλά και των λίγων συνεργών τους στην Πάτρα, που εισχώρησαν στους οργανωμένους μας οπαδούς, ολοκληρώθηκε.

Μας αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί και ευτυχώς που δεν τιμωρήθηκε η έδρα μας. Ελπίζουμε άπαντες και κυρίως οι οργανωμένοι οπαδοί μας, να έχουν καταλάβει ποιοι έχουν εισχωρήσει στις τάξεις τους και να τους κατονομάσουν, για να μάθει όλη η Πάτρα ποιοι είναι εκείνοι που προκαλούν βαθμολογικό κόστος στην ομάδα μας.

Πιστεύουμε ότι αυτό δεν θα είναι δύσκολο και έτσι θα μπορέσουν να τους αποβάλλουν. Εμείς συνεχίζουμε απτόητοι, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι δεν θα κερδίσουμε τους 2 βαθμούς στην υπόθεση με τη Λάρισα και ο στόχος παραμένει ίδιος, η άνοδος στη Σούπερ Λίγκ, κόντρα στον καταφανέστατο πόλεμο που δεχόμαστε".

Δυο προσθήκες, τρεις αποχωρήσεις

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση των Κοιλιάρα, Τέλλου και τις αποχωρήσεις των Ντιόγκο, Βουνκ και Ουρτάδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " 1. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τους Δημήτρη Κοιλιάρα και Σάκη Τέλλο.

2. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανανεώνει το ρόστερ της ομάδας λόγω της χαμηλής βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται, προσπαθώντας να προσθέσει όλο και περισσότερους ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, προκειμένου να οικοδομήσει μια νέα ομάδα, έχοντας σαν βάση τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή Εγκούτου Ολίσε.

3. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ντιόγκο Ζορντάο, Μάρτιν Βουνκ και Πολ Ουρτάδο. Οι λόγοι της λύσης συνεργασίας είναι διαφορετικοί για κάθε περίπτωση, ωστόσο η ΠΑΕ δεν επιθυμεί να τους δημοσιοποιήσει, εκτός αν προκληθεί".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ