ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Διορία μέχρι τα Χριστούγεννα από τον Κούγια

Διορία μέχρι τα Χριστούγεννα από τον Κούγια
Κούγιας, Παναχαϊκή INTIME SPORTS

Ο Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξη Τύπου της Παναχαϊκής έδωσε διορία στους φορείς της Πάτρας να μπουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ μέχρι τα Χριστούγεννα. Τι είπε για την φραστική επίθεση που δέχθηκε.

Παρουσία φορέων της πόλης, παικτών και παραγόντων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (26/11) συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου και που αφορούσε το μέλλον της Παναχαϊκής.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έδωσε διορία έως τα Χριστούγεννα, ώστε να συσταθεί μία επιτροπή στήριξης στον σύλλογο, η οποία θα αποτελείται από φορείς της πόλης, ενώ ζήτησε αυτό να γίνει Θέμα Ημερήσιας Διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παράλληλα, τόνισε ο ίδιος, δεν θα έχει καμία ανάμειξη και υποσχέθηκε ότι θα καλύπτει ο ίδιος τις οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας.

Επίσης, κατήγγειλε την ΕΠΣ Αχαΐας υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι πολέμια της Παναχαϊκής και του ποδοσφαίρου της Αχαΐας.

Στο κάλεσμα του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής ανταποκρίθηκαν μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας-Πάτρα, Ανδρέας Τζουραμάνης, η γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Τασία Μανωλόπουλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Οικονόμοπουλος, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Πεφάνης, η Βίβιαν Σαμούρη, ο κ. Βαρβιτσιώτης (εκπρόσωπος του Βουλευτή Αχαΐας, Θ. Νταβλούρου), η πρώην Βουλευτής Νατάσα Ράγιου και εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, πριν την είσοδο του στην αίθουσα επιμελητηρίου, ο Αλέξης Κούγιας δέχθηκε φραστική επίθεση. Ο ίδιος είπε, πως ήταν απλά μια ομάδα αντιεξουσιαστών, με τους οποίους συνομίλησε.

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ