ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ανακοίνωσε Μπερντέν η Παναχαϊκή

Ανακοίνωσε Μπερντέν η Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την Τρίτη (13/8) την απόκτηση του Φραντς Μπερτέν. Ο παίκτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την Τρίτη (13/8) την απόκτηση του Φραντς Μπερτέν. Ο παίκτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της "κοκκινόμαυρης" ΠΑΕ αναφέρει:

" 1. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση για 2 χρόνια του ποδοσφαιριστή Frantz Bertin. O Frantz Bertin είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Αιτής στην οποία έχει 27 συμμετοχές.

Ο Frantz Bertin είναι 30 ετών έχει ύψος 1,86, βάρος 82 κιλά και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ, διακρίνεται για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση και έχει την ευχέρεια να παίξει τόσο σαν δεξί μπακ όσο και σαν αριστερό μπακ γιατί έχει και τα δύο πόδια.

Ο Frantz Bertin παρά την σχετική νεαρή ηλικία του έχει αγωνισθεί σε 400 παιχνίδια σε επαγγελματικές κατηγορίες της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ελβετίας, της Κύπρου και της Ελλάδας και πάντοτε σε ομάδες Α' Εθνικής.

Οι προηγούμενες ομάδες του ήταν η Γιουβέντους στην Β ομάδα σε ηλικία 16 έως 18 ετών, οι ισπανικές Σανταντέρ – Τενερίφη, η ελβετική Λουκέρνη, η κυπριακή Αλκή και οι ελληνικές ΟΦΗ και Βέροια.

Ο Frantz Bertin υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με διαφορετικές απολαβές στην Football League και στην Super League.

Ο Frantz Bertin βρίσκεται ήδη από 48ώρου στο Καρπενήσι και αφού πέρασε από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ξεκίνησε τις κανονικές προπονήσεις υπό την επίβλεψη των Καβακά – Πήδουλα".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ