ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζντιέλαρ: "Μου δίνει θάρρος για τη συνέχεια"

Ζντιέλαρ: "Μου δίνει θάρρος για τη συνέχεια"

Ο Σάσα Ζντιέλαρ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην εθνική ανδρών της Σερβίας και μίλησε για το θάρρος που του δίνει για τη συνέχεια, τονίζοντας πως είναι σημαντικό για τον ίδιο το γεγονός ότι αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Η Σερβία κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση το Ισραήλ με σκορ 3-1 και ο Σάσα Ζντιέλαρ έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην εθνική ανδρών.

Ο Σέρβος μέσος, που έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με τους Νέους της Σερβίας, πήρε μια πρώτη γεύση από τις απαιτήσεις σε υψηλότερο επίπεδο και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα " zurnal.rs" τόνισε τα εξής:

"Οι νεαροί παίκτες είμαστε εδώ για να πάρουμε γεύση από την ατμόσφαιρα. Ήταν λίγο πιο εύκολο για εμένα αφού εδώ ήταν και οι Ράικοβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μακσίμοβιτς, Γκρούγιτς, Ζίβκοβιτς. Πραγματικά έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα ότι κλήθηκα στην εθνική ομάδα από τον κόουτς.

Δεν περίμενα ότι παρακολουθούσε τα παιχνίδια μου με τον Ολυμπιακό και αυτό μου δίνει μεγαλύτερο θάρρος για τη συνέχεια. Σε σχέση με τις μικρότερες εθνικές υπάρχει σημαντική διαφορά στην ποιότητα. Είναι πολύ μεγαλύτερη η ευθύνη.

Ο άγραφος κανόνας θέλει όλα τα μάτια να είναι στραμμένα στα όσα συμβαίνουν την εθνική Ανδρών και εμείς δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν απογοητευμένο. Αυτό αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις.

Το ότι αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό μετράει θετικά για εμένα και όσο αυτό συνεχίζει να συμβαίνει θα είναι κάτι θετικό για την καριέρα μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ