ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζιοβάνι και Καρεμπέ στη φιέστα για το 40ο

NewSports          16/7/2002
¦PO¦ONHªH O¤YM¦IAKOY ªTO TE¡KEPNZE THª ¡EPMANIAª.
ZIOBANI,KAPEM¦E.
NewSports 16/7/2002 ¦PO¦ONHªH O¤YM¦IAKOY ªTO TE¡KEPNZE THª ¡EPMANIAª. ZIOBANI,KAPEM¦E. INTIME SPORTS

Δύο από τους σημαντικούς ξένους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του Ολυμπιακού, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι φίλοι της ομάδας στην φιέστα για το 40ο την Κυριακή (21/4). Ο λόγος για τον Ζιοβάνι και τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ό,τι κι αν έχει γίνει όλη τη χρονιά, όσο κι αν υπάρχει απογοήτευση για την εικόνα της ομάδας, ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και είναι έτοιμος να το πανηγυρίσει την Κυριακή το βράδυ (21/4, 19:00).

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα κάνουν φιέστα στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον αδιάφορο Πανιώνιο και οι εκπλήξεις της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ θα είναι αρκετές.

Δύο ευχάριστες εκπλήξεις για τους φίλους του Ολυμπιακού θα είναι η παρουσία του Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα και του Κριστιάν Καρεμπέ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος".

Οι δύο σπουδαίοι άσοι που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος και αγαπήθηκαν όσο λίγοι, θα έχουν μια λαμπρή ευκαιρία να ξανανταμώσουν με τον κόσμο της ομάδας και να θυμηθούν παλιές καλές στιγμές.

Άλλωστε η φιέστα της Κυριακής θα είναι το 40ο πρωτάθλημα, όμως για να φτάσει ο Ολυμπιακός σ' αυτό τον αριθμό, βοήθησαν κι αυτοί οι δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Διαβάστε εδώ πληροφορίες για τα εισιτήρια της φιέστας.

Ζιοβάνι και Καρεμπέ στη φιέστα για το 40ο
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ