ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζήτησε συγγνώμη ο Ιμπαγάσα

Ζήτησε συγγνώμη ο Ιμπαγάσα
INTIME SPORTS

Διαβάστε το παρασκήνιο της συγγνώμης του Αριέλ Ιμπαγάσα στην προπόνηση της Τρίτης και τους πόντους που κέρδισε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Στο ντέρμπι της Τούμπας ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με μία μεγάλη απώλεια στην αρχική του ενδεκάδα, καθώς ο Αριέλ Ιμπαγάσα έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής.

Μπορεί η επίσημη δικαιολογία να ήταν κάποιες μικροενοχλήσεις που ένιωσε ο έμπειρος μέσος στην προπόνηση του Σαββάτου, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Στην προπόνηση του Σαββάτου λοιπόν ο Αργεντινός άσος πληροφορήθηκε πως δεν θα ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα, με αποτέλεσμα να εκνευρισθεί και να αποχωρήσει λίγο πριν το τέλος της!

Την Τρίτη λοιπόν ο Ιμπαγάσα απολογήθηκε στους συμπαίκτες του, υπό την παρουσία του Ζαρντίμ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

" Θέλω να πω ένα συγγνώμη για την συμπεριφορά μου και για ό,τι έγινε πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν μία στιγμιαία αντίδραση και τίποτα παραπάνω".

Ο 35χρονος άσος παρά την απολογία του δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την Παναχαϊκή, χωρίς να σημαίνει πως έχει τελειώσει, αφού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλει να τον έχει ξεκούραστο ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως ο Πορτογάλος έκανε επίδειξη δύναμης τις τελευταίες ημέρες, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ποιος είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης: Με πολλά νέα πρόσωπα και 8 αλλαγές κόντρα στην Παναχαϊκή!, Τα μέτρα ασφαλείας για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ