ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης"

Ζαρντίμ: "Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο βελτίωσης αρκεί να δουλευτούν όλοι οι τομείς, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Τι είπε για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας

Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα και έχει περιθώριο βελτίωσης αρκεί να δουλευτούν όλοι οι τομείς, σύμφωνα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού σαφώς ικανοποιημένος για τη νίκη επί τους Λεβαδειακού με 4-0, όταν ρωτήθηκε για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας τόνισε πως ο σύλλογος ξέρει τις ανάγκες και αναλόγως θα κινηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ:

" Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης γιατί είμαστε νέα ομάδα. Πρέπει να δουλευτούν όλα, όλοι οι τομείς. Η πίεση, η κυκλοφορία. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες αντιδρούν θετικά σε αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε" είπε αρχικά και πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για την χρησιμοποίηση του Φουστέρ αλλά και τον χρόνο συμμετοχής που είχε ο Ισπανός επί Βαλβέρδε:

" Δεν μου αρέσουν οι με την περυσινή ομάδα και τα άτομα που δεν είναι πια εδώ. Ο Φουστέρ λόγω τραυματισμού έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και πρέπει να δουλέψει στην φυσική κατάσταση".

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση: " Ο σύλλογος ξέρει τις ανάγκες και αναλόγως θα κινηθεί. Είναι θέμα οργάνωσης της ομάδας".

Για τον Μασάντο και την θέση στην οποία θα αγωνίζεται: " Κάποιος πρέπει να καλύψει το κενό το Κέβιν Μιραλάς. Ο Μασάντο είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Θα παίζει όπου τον χρειάζεται η ομάδα".

Για τα σχόλια του Γιώργου Παράσχου αναφορικά με το άδικο αποτέλεσμα: " Είναι ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας. Είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε και νομίζω ότι είναι δίκαιο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ