ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Προσοχή στον Αστέρα"

Ζαρντίμ: "Προσοχή στον Αστέρα"
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τους ζήτησε να κάνουν με τον Αστέρα ότι δεν έκαναν με την Άρσεναλ.

Την Τετάρτη το βράδυ ο Ολυμπιακός παρά την αξιοπρεπή εμφάνιση δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 3-1 από την Άρσεναλ, αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε αφού άφησε να περάσει μία μέρα από την αναμέτρηση, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι με τους Άγγλους όπως και γι αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

" Μπορεί να παίξαμε καλά με την Άρσεναλ, αλλά θέλαμε βαθμό ή βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν μένουμε άλλο σε αυτό το ματς. Κοιτάμε μπροστά. Θα ασχοληθούμε ξανά με την Ευρώπη όταν έρθει η ώρα", είπε αρχικά ο τεχνικός των ερυθρολεύκων.

Στη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν με τον Αστέρα, ότι δεν έκαναν με την Άρσεναλ: " Ό,τι δεν κάναμε στο Λονδίνο, πρέπει να το πράξουμε με τον Αστέρα Τρίπολης και να πάρουμε τη νίκη. Ο αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος και θέλει προσοχή. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά τίποτα δεν θα μας χαριστεί".

Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι αξίζει να πούμε πως ο 38χρονος τεχνικός ετοιμάζει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού πολλοί παίκτες διεκδικούν μία θέση, ειδικά στη μεσαία γραμμή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ