ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα"

Ζαρντίμ: "Να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φύγει νικητής από την "Άουφ Σάλκε Αρίνα" εξέφρασε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μιλώντας για τους Έλληνες που περνούν δύσκολα και χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το πλάνο που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα του στην Γερμανία αποκάλυψε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει αρκεί να παίξει ισορροπημένα και καθόλου παθητικά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση αλλά και στους φίλους του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στην Γερμανία, τονίζοντας πως η νίκη πρέπει να έρθει για να κάνει περήφανους τους Έλληνες.

Για τις διαφορές του Ολυμπιακού σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας: "Ο Ολυμπιακός έχει εξελιχθεί αρκετά από την πρώτη αγωνιστική. Σήμερα είμαστε πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι. Όσο για τη Σάλκε, πιστεύω ότι συνεχίζει να είναι το ίδιο δυνατή".

Για το κλειδί του αγώνα: "Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι, έτσι ώστε να περάσουμε σίγουρα στο Europa League και μετά στο τελευταίο ματς να διεκδικήσουμε και την πρόκριση στους "16". Θα αγωνιστούμε ισορροπημένα, όχι παθητικά, αλλά θέλουμε να μπούμε δυνατά και να εκμεταλλευτούμε τη δυνατότητα που έχουμε στο σκοράρισμα, κάτι που έχουμε καταφέρει στα προηγούμενα παιχνίδια".

Για το αν έχει αποφασίσει για τα δύο σέντερ μπακ: "Δε θα αποκαλύψω απόψε την επιλογή μου. Είναι τρεις επιλογές για τη θέση αυτή. Όπως κάθε φορά, δε θα σας το πούμε εδώ, γιατί πρώτοι πρέπει να το μάθουν οι παίκτες και αυτό θα γίνει αύριο".

Για το αν θέλει να υποσχεθεί κάτι στον κόσμο που θα βρεθεί στο "Άουφ Σάλκε Αρίνα": "Ένας από τους στόχους μας για τους οποίους παίξουμε ποδόσφαιρο είναι να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα και τους Έλληνες, παίζοντας καλά. Θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς. Αύριο θα έχουμε μαζί μας τους φιλάθλους μας, θα είναι πολλοί Έλληνες, το ξέρουμε και θέλουμε να τους δώσουμε μια χαρά".

Για το αν υπάρχει ταβάνι στις απαιτήσεις της ομάδας: " Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα, θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε στην έδρα μας την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Η οικονομική κρίση και στην Ελλάδα, όπως κι στην Πορτογαλία, έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Αν όμως ήταν απλά οικονομικό παιχνίδι, η Σάλκε αύριο θα κέρδιζε. Εμείς θέλουμε να δείξουμε της δυνατότητες μας, τη διάκριση στη διοργάνωση και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα που έχουμε και να περάσουμε στη επόμενη φάση".

Για τις στημένες φάσεις των Γερμανών: "Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην αμυντική μας λειτουργία, ξέρουμε τη δύναμη της Σάλκε εκεί και πρέπει να είμαστε επίσης όσο πιο δυνατόν αποτελεσματικοί στην επίθεση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ