ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Καθαρίσαμε στο πρώτο μέρος"

Ζαρντίμ: "Καθαρίσαμε στο πρώτο μέρος"
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε για να καθαρίσει το ματς και "θόλωσε" τα νερά όσον αφορά τη συμμετοχή του Ιμπαγάσα με την Άρσεναλ.

"Η στρατηγική μας ήταν να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Αυτός ήταν ο σκοπός μας. Παρόλα αυτά αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες προς το τέλος της αναμέτρησης.

Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε στον επιθυμητό βαθμό. Έπειτα δεχθήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος, γεγονός που λειτούργησε αρνητικά στην ψυχολογία των παικτών", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Στο δεύτερο μέρος χάσαμε την ένταση και η απόδοσή μας έπεσε αισθητά. Πιστεύω πως δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με την εικόνα του στο πρώτο, αλλά στη συνολική εικόνα της αναμέτρησης εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια τον αγώνα".

Για το αν ο Αριέλ Ιμπαγάσα παίξει βασικός κόντρα στην Άρσεναλ, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν:" Μπορεί να παίξει, μπορεί και όχι. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Ο Αριέλ είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας, με την ποιότητα που βάζει στο παιχνίδι μας και την ικανότητά του να δημιουργεί.

Όποτε τον χρειαστεί η ομάδα, θα χρησιμοποιηθεί. Πρέπει, όμως, να καταλάβουμε ότι σε αυτήν την ηλικία (σ.σ. 37), ο Αριέλ δεν μπορεί να παίξει τρία παιχνίδια, επί 90 λεπτά, μέσα σε μία εβδομάδα. Αυτός ο παράγοντας είναι σημαντικός και δεν πρέπει να τον παραβλέψουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ