ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαϊρί: "Έφερε ποιότητα ο Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό"

Ζαϊρί: "Έφερε ποιότητα ο Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό"
Ζαϊρί Τζιμπούρ

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί μίλησε σε ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Ραφίκ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό και τις μεταξύ τους πλάκες λόγω της πρόσφατης κόντρας της Αλγερίας με το Μαρόκο.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Ζαουάντ Ζαϊρί με τον Ολυμπιακό, μετά από δυο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Πειραιά.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ωστόσο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να το ανανεώσουν, παρόλα αυτά όμως ο 29χρονος άσος μιλάει με τα καλύτερα λόγια στις συνεντεύξεις του.

Μία από αυτές έδωσε και στην Le Buteur την οποία αναφέρθηκε κυρίως για τις κόντρες του Μαρόκο με την Αλγερία, όμως απάντησε και σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τον Ραφίκ Τζμπούρ.

Ο Τζιμπούρ ήρθε τον Γενάρη στην ομάδα, πως τον είδες;

"Είναι πολύ ωραίος τύπος και έχω αρκετά καλή γνώμη για το πρόσωπο του"

Τι έφερε ο Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό;

"Πολλά πράγματα. Καταρχάς έχει πετύχει πολλά γκολ. Πιστεύω ότι κάνει εξαιρετικό δεύτερο γύρο μαζί μας. Το χρειαζόταν άλλωστε. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σοβαρό σωματείο για να εξελίξει το ταλέντο του και να χαράξει τη δική του πορεία. Έχει προσαρμοστεί γρήγορα, γεγονός στο οποίο τον βοήθησε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα χρόνια".

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;

"Είναι ένας καλός δεύτερος επιθετικός. Ως παίκτης σπουδαίας τεχνικής με βοηθάει και εμένα. Είναι εξαιρετικός με το κεφάλι και γενικά θα έλεγα πως είναι ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής".

Στη συνέχεια ο 29χρονος άσος αναφέρθηκε στην αναμέτρησης του Μαρόκο με την Αλγερία και τις πλάκες που έκαναν μεταξύ τους. Κλείνοντας δήλωσε πως αγαπάει μεν τον Τζιμπούρ, αλλά θέλει η πατρίδα του να προκριθεί στο Κόπα Άφρικα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ