ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υποψιασμένος ο Περέιρα

Υποψιασμένος ο Περέιρα
Περέιρα INTIME SPORTS

Με τη βασική ενδεκάδα και τους Μπενίτες, Χάρα στην κορυφή της επίθεσης, αναμένεται να παίξει ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη, αφού ο Περέιρα δεν θέλει να βαρύνει κι άλλο το φορτισμένο κλίμα που υπάρχει στον Πειραιά, μετά την ήττα από τα Γιάννινα.

Το πάθημα της ΑΕΚ, έγινε μάθημα στον Βίτορ Περέιρα και στον αποψινό ημιτελικό του Κυπέλλου στη Ριζούπολη θα παίξει με τη βασική ενδεκάδα και θα αφήσει στην άκρη το ροτέισον και τους πειραματισμούς.

Η βαριά ήττα στα Γιάννινα χτύπησε καμπανάκι για τον Πορτογάλο προπονητή και οποιοδήποτε στραβοπάτημα στο ματς με τον Απόλλωνα θα είναι επιβαρυντικό για το κλίμα που υπάρχει στο Ρέντη. Έτσι θα παρατάξει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με αυτή των Ιωαννίνων, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει με δυο επιθετικούς τον Χάρα και τον Μπενίτες, ή να ξεκινήσει με τον Παραγουανό. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Φουστέρ και κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο. Ο Μέγερι για ένα ακόμη ματς δεν είναι ετοιμοπόλεμος και σε συνδυασμό με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φεύγει από τον Πειραιά, όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει τις βαλίτσες του, εκτός κι αν υπάρξει μια σπουδαία πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό. Όσο βρίσκεται ο Ρομπέρτο στην ομάδα καταλαβαίνει ότι ποτέ δεν θα φορέσει τη φανέλα του βασικού.

Δεν θα υπάρξει επομένως υποτίμηση του Απόλλωνα, καθώς η ομάδα της Ριζούπολης έδειξε την αντοχή της στα δύσκολα, στα δυο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, αφού στο εντός έδρας ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά και στο ΟΑΚΑ έχασε με αυστηρό πέναλτι προς το τέλος της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα ο Αφελάι παραμένει στην Ολλανδία, επικαλούμενος προσωπικό οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες είναι υπαρκτό, παρότι φάνταζε αρχικά ως δικαιολογία, ενόψει του προδιαγεγραμμένου τέλους της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει, ουδεμία πλευρά φαίνεται προβληματισμένη, αφού ο Αφελάι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για άλλες πολιτείες με την ευχή του πειραϊκού κλαμπ.

Εντύπωση εξάλλου προκαλεί η απαγόρευση ομαδικά η μεμονωμένα της παρουσίας φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, καθώς στο θέμα υπάρχει ένα τεράστιο αλαλούμ. Ο Κοντονής δεν έχει ενιαία γραμμή, αφού πρόσφατα επιτράπηκε η μετακίνηση οπαδών σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση για τα δυο μέτρα και δυο σταθμά που εφαρμόζει σε κάθε περίπτωση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ