ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υποψήφιος κορυφαίος Βαλενθιάνος παίκτης ο Φουστέρ

Υποψήφιος κορυφαίος Βαλενθιάνος παίκτης ο Φουστέρ
INTIME SPORTS

Το βραβείο της "Χρυσής Μπάλας" για παίκτες που έχουν γεννηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Βαλένθια διεκδικεί ο 31χρονος άσος του Ολυμπιακού, Νταβίδ Φουστέρ.

Ήρθε στον Πειραιά δίχως τυμπανοκρουσίες και μέσα από την προσπάθεια του κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα σούπερ εργαλείο, χαμηλού κόστους και με απόλυτα επαγγελματική συνέπεια, με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της "ερυθρόλευκης" εξέδρας.

Ο λόγος φυσικά για τον Νταβίδ Φουστέρ, τα κατορθώματα του οποίου δεν περνάνε πλέον απαρατήρητα ούτε από τους συμπατριώτες του.

Ο 31χρονος άσος του Ολυμπιακού (γεννημένος στην Ολίβα της Βαλένθια) θα διεκδικήσει το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή που έχει καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Βαλένθια (Comunidad de Valenciana - Βαλένθια, Καστεγιόν, Αλικάντε), όντας υποψήφιος ανάμεσα σε ονόματα όπως οι Ρομπέρτο Σολδάδο (περσινός νικητής - Τότεναμ), Πάμπλο Ερνάντεθ (Σουόνσι), Βιθέντε Ιμπόρα (Σεβίλλη), Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Ρούμπεν Γκαρσία (Λεβάντε), Άνχελ Νταλμπέρτ (Κουμπάν Κρασνοντάρ), Αντρές Πάλοπ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Πάκο Αλκάσερ (Βαλένθια), Μπρούνο Σοριάνο (Βιγιαρεάλ) και πάρα πολλούς ακόμη.

Υποψήφιος κορυφαίος Βαλενθιάνος παίκτης ο Φουστέρ

Comunidad Valenciana

Η τελική λίστα (στην οποία σίγουρα συμπεριλαμβάνονται οι παραπάνω παίκτες) θα ανακοινωθεί το Σάββατο (28/12) και θα αποτελείται από 32 υποψηφίους.

Οι Βαλενθιάνοι ψηφίζουν για την δική τους "Χρυσή Μπάλα" μέσω της περίφημης ιστοσελίδας της περιοχής " www.superdeportes.es " και πιστεύουν πως οι πρώτοι 18 θα μπορούσαν άνετα να συγκροτήσουν μια Εθνική ομάδα που θα είχε μια περίοπτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Στην ψηφοφορία μπορούν να συμμετέχουν φίλαθλοι από όλο τον κόσμο και αυτοί του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τον "δικό τους", Νταβίδ Φουστέρ. Ο νικητής για το 2013 θα παραλάβει το βραβείο του στις 20 Ιανουαρίου 2014, σε ειδικό γκαλά που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια.

Υποψήφιος κορυφαίος Βαλενθιάνος παίκτης ο Φουστέρ

Comunidad Valenciana - η σημαία

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ