ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπογράφει ο Μπονγκ και άλλες μεταγραφές

Υπογράφει ο Μπονγκ και άλλες μεταγραφές
INTIME SPORTS

Την Τρίτη (20/8) θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Μπονγκ στον Ολυμπιακό ο οποίος πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις. Εξελίξεις και για το αμυντικό χαφ με τον Γιαταμπαρέ να είναι πάντα η πρώτη επιλογή. Τι ισχύει στις υποθέσεις Τζιμπούρ, Χολέμπας.

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκαετάν Μπονγκ στον Ολυμπιακό, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τρίτη (20/8).

Ο ποδοσφαιριστής που παρακολούθησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ Καλλονής στο ΟΑΚΑ, πριν από την αναμέτρηση βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, ενώ πέρασε και με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Την Τρίτη (20/8) θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος και έτσι θα κλείσει και αυτό το θέμα.

Μετά από την μεταγραφή αυτή στον Ολυμπιακό θα φουλάρουν για την ενίσχυση της ομάδας στην μεσαία γραμμή και στην θέση του αμυντικού χαφ.

Εξελίξει αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας με τον Γιαταμπαρέ να είναι πάντα η πρώτη επιλογή, αν και στον Ολυμπιακό κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που έχουν δεχθεί προτάσεις για να αποχωρήσουν από το μεγάλο λιμάνι, ο Χολέμπας θα παραχωρηθεί μόνο αν ο Ολυμπιακός ικανοποιηθεί οικονομικά, ενώ για τον Τζιμπούρ η αίσθηση είναι πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Ο παίκτης έχει δεχθεί πρόταση από την Έλτσε και την Μάλαγα, με πιθανότερο προορισμό του την πρώτη. Για άλλους παίκτες στον Ολυμπιακό δεν έχει φτάσει καμία πρόταση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ