ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υποδέχθηκε τις Ακαδημίες στο "V' Ammos" ο Μαρινάκης

Υποδέχθηκε τις Ακαδημίες στο "V' Ammos" ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχθηκε τα παιδιά των ακαδημιών του Ερασιτέχνη αλλά και του ποδοσφαίρου στο "V' Ammos" και στις δηλώσεις του στάθηκε στην ανάγκη δημιουργίας αθλητικών χώρων στον Πειραιά.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο "V' Ammos" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τετάρτης (7/5). Παιδιά των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη αλλά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδεία των γονιών τους βρέθηκαν στο εστιατόριο και την αίθουσα εκδηλώσεων του Φαληρικού γηπέδου, όπου τους υποδέχθηκε ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στην αίθουσα του εστιατορίου "V’ammos" βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Μιχάλης Κουντούρης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Θεοδωρακάκης, ο Γ.Γ. του Ερασιτέχνη, κ. Γιάννης Δαλέζιος, ο κ. Μπερντ Στορκ, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, γενικός αρχηγός της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ενώ εκπροσώπηση είχε φυσικά και ο Σύνδεσμος Βετεράνων με τον Γ.Γ. κ. Αντώνη Γλύκα και αρκετούς παλαιούς άσους. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Καραπαπάς, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, κα. Κατερίνα Μυλωνά, αλλά και αρκετά στελέχη ακόμη της ΠΑΕ ήταν εκεί.

Υποδέχθηκε τις Ακαδημίες στο "V' Ammos" ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη, προλόγισε την βραδιά καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και η συνέχεια ανήκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στάθηκε στο σημαντικό έργο που γίνεται στις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ, όπου αθλούνται συνολικά πάνω 1000 παιδιά. Αριθμός που σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη είναι μικρός για το μέγεθος του Πειραιά εξαιτίας της απουσίας αθλητικών χώρων.

Εκεί στάθηκε στις δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων", τονίζοντας την αναγκαιότητα για δημιουργία γηπέδων και κολυμβητηρίου που θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να αθληθούν αλλά και επιτρέψει σε πολλά ερασιτεχνικά σωματεία να αναπνεύσουν.

" Αυτό που θέλουμε είναι να φτιαχτούν περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις, χωρίς το παραμικρό έξοδο. Το ζητάμε για να αθληθούν όσο γίνεται περισσότερα παιδιά. Όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία στον Πειραιά. Και για τον Εθνικό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.

Ίσα-ίσα. Θέλουμε να είναι δυνατοί, να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, ώστε να μπορούν και τα δικά μας παιδιά να πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη, στους μεγάλους αγώνες. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν. Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα, τα οποία μπορούν να απορροφηθούν, με σωστή διαχείριση και με ανθρώπους οι οποίοι έχουν κολλήσει ένσημα, έχουν μάθει να δουλεύουν και να παράγουν έργο. Και είμαστε δίπλα τους.

Και εγώ ο ίδιος δεσμεύομαι ότι σε αυτή την πρωτοβουλία θα προσπαθήσω για το καλύτερο και θα προσπαθήσω όταν έχουμε εκδηλώσεις για τον Ολυμπιακό στα επόμενα χρόνια, να μιλάμε για τον διπλάσιο, ή τον τριπλάσιο αριθμό παιδιών, τα οποία αθλούνται στις εγκαταστάσεις του Πειραιά, που βρίσκονται στον Ολυμπιακό, στη μεγάλη μας οικογένεια!

Είναι αμαρτία να μην υπάρχει ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο για τα ερασιτεχνικά σωματεία του Πειραιά. Να μην υπάρχει ένα κολυμβητήριο για τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό, αλλά και για όποιο άλλο σωματείο θέλει να το χρησιμοποιήσει. Ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός αποτελούν το 90% της ιστορίας στην κολύμβηση και το πόλο.

Και όσον αφορά στον στίβο και εκεί υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Έχουμε δεσμευτεί ότι θα ανακαινίσουμε το Θεμιστόκλειο", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι προσκεκλημένοι συνέχισαν τις συζητήσεις τους κατ’ ιδίαν και μοιράστηκαν με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους σχετικά με την ανάγκη που υπάρχει για την ύπαρξη κατάλληλων συνθηκών άθλησης για τα παιδιά στον Πειραιά.

Υποδέχθηκε τις Ακαδημίες στο "V' Ammos" ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS
Υποδέχθηκε τις Ακαδημίες στο "V' Ammos" ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ