ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Τσόρι και Μανωλά με ΟΦΗ

Χωρίς Τσόρι και Μανωλά με ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Ο Τσόρι Ντομίνγκες ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκτός και ο Μανωλάς, μέσα ο Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο "Καραϊσκάκης" (27/10, 19:30). Στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη, οι παίκτες του Μίτσελ έριξαν το βάρος στην τακτική και δούλεψαν αρκετά τις στημένες φάσεις.

Μετά το πέρας του προγράμματος, ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή για το παιχνίδι. Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες που ακολούθησε σήμερα θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο αριστερά.

Εκτός έμεινε και ο Κώστας Μανωλάς καθώς ο Μίτσελ επέλεξε να τον ξεκουράσει. Δεν συμπεριλήφθηκαν φυσικά και οι τραυματίες Μασάντο, Μπονγκ, Ιμπαγάσα.

Αντίθετα ο Μήτρογλου, που χθες έκανε ατομικό λόγω ελαφριάς κόπωσης, προπονήθηκε σήμερα κανονικά και επιλέχθηκε στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ