ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αστυνομία σε... 4-4-2

Αστυνομία σε... 4-4-2
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στη Θεσσαλονίκη χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα. Ισχυρή η παρουσία της Αστυνομίας.

Λίγο πριν τις 21:00 χθες το βράδυ το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Οι παίκτες και οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα έφτασαν στο ξενοδοχείο.

Φυσικά η παρουσία της Αστυνομίας σε όλη τη διαδρομή ήταν κάτι παραπάνω από... εμφανής. Το πούλμαν του Ολυμπιακού το συνόδεψαν περιπολικά, μοτοσυκλετιστές της ομάδας "Ζ" αλλά και μία κλούβα.

Μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την μετάβαση της αποστολής των ερυθρολεύκων στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν πατώντας εδώ

Να σημειωθεί ότι μαζί με την αποστολή ταξίδεψε ο Γιάννης Μώραλης, ενώ σήμερα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Σωκράτης Κομινάκης και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ουσιαστικά η μετάβαση των παικτών του Ολυμπιακού από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο ήταν η... πρόβα τζενεράλε των όσων πρόκειται να εφαρμόσει σήμερα η Αστυνομία.

Η περιοχή γύρω από την Τούμπα θα είναι αποκλεισμένη και δεν αποκλείεται κατά τη στιγμή που το λεωφορείο που θα μεταφέρει την ερυθρόλευκη αποστολή από το ξενοδοχείο στο γήπεδο, να κλείσουν και οι δρόμοι από τους οποίους θα περάσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ