ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Εντινγκά η προπόνηση

Χωρίς Εντινγκά η προπόνηση
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Ντελβέν Εντινγκά, που αναχώρησε από την Αυστρία για να ενσωματωθεί στην Εθνική του ομάδα, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Το πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων".

Ο Κονγκολέζος μέσος έχει επίσημες υποχρεώσεις (προκριματικά Κόπα Άφρικα) με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και έτσι αναχώρησε από το Ζέεφελντ με σκοπό να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας. Οι Πειραιώτες πάντως αισιοδοξούν πως θα έχουν τον παίκτη στην διάθεση τους για τις αναμετρήσεις του International Champions Cup στην Αμερική.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Γιώργος Περπερίδης

Αντίθετα, ο Μίτσελ είχε στην διάθεση του τους Τσόρι Ντομίνγκες και Σαμπού Γιαταμπαρέ, οι οποίοι μετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Αργεντίνος έμεινε στο ξενοδοχείο στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (14/7) εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό και ο Γάλλος είχε υποστεί ένα διάστρεμμα κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Αμφότεροι ωστόσο είναι καλά και γυμνάστηκαν κανονικά την Τρίτη. Η προπόνηση κράτησε για παραπάνω από μια ώρα. Είχε ασκήσεις ενδυνάμωσης και αερόβιες, ενώ δεν έλειψε και το αρκετό τρέξιμο.

Στο πρώτο γκρουπ ήταν οι Παπάζογλου, Μπουχαλάκης, Βέργος, Διαμαντάκος και Σάλιακας, ενώ στο δεύτερο οι Σιόβας, Ντοσεβί, Κολοβός, Λυκογιάννης, Γκαζαριάν και Αυλωνίτης.

Αμπιντάλ, Αβραάμ, Σαλίνο, Μπονγκ, Βατουσιάδης, Φουστέρ, Γιαταμπαρέ και Ελαμπντελαουί συνέθεσαν το τρίτο γκρουπ. Στο τέταρτο συμμετείχαν οι Ντομίνγκες, Σαβιόλα, Κασάμι, Κατάι, Μαζουακού, Βλαχοδήμος και Βούρος.

Οι γκολκίπερ ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα με τον Αλέκο Ράντο και δούλεψαν σε εξόδους και βάρη.

Πολυκοσμία για Κασάμι

Γάλλοι και Ελβετοί ποδηλάτες βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (15/7) στο γήπεδο που προπονείται ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ και πόλος έλξης για αυτούς ήταν ο Παϊτίμ Κασάμι.

Σταμάτησαν λοιπόν για να δουν ένα μέρος της προπόνησης, έχοντας τα μάτια τους καρφωμένα πάνω στον 22χρονο κεντρικό μέσο. Λίγη ώρα μετά καβάλησαν ξανά τα ποδήλατα και συνέχισαν στον δρόμο τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ