ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Ντομίνγκες με Παναιτωλικό

Χωρίς Ντομίνγκες με Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Λόγω ίωσης ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, διαβάστε ποιοι άλλοι δεν θα παίξουν.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Αγρινιώτες είχαν αποσπάσει 1-1 στο ματς του πρώτου γύρου, επομένως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι για τους Πειραιώτες, που θα έχουν και αρκετές απουσίες σε αυτό το παιχνίδι.

Στην αποστολή δεν θα βρίσκεται λόγω ίωσης ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος δεν προπονήθηκε το Σάββατο και έμεινε εκτός για να αναρρώσει, ενώ ο Φουστέρ και ο Μιλιβόγεβιτς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Μάλιστα, ο Σέρβος μέσος χρησιμοποίησε και μπάλα. Επίσης, ο Μποτία και ο Στρέζος έκαναν θεραπεία και επίσης δεν υπολογίζονται.

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν πολλή και ειδική δουλειά επάνω στην τακτική, συνέχισαν με δίτερμα, στο οποίο δούλεψαν επιθετική και αμυντική λειτουργία, ενώ ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή.

Αυτή έχει ως εξής: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σαλίνο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ