ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Μπενίτες στην Τούμπα

Χωρίς Μπενίτες στην Τούμπα
Ομάρ Μπενίτες INTIME SPORTS

Ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και εκτός αποστολής βρίσκεται ο Χόρχε Μπενίτες λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς - προσαγωγούς.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο κυριακάτικο (8/2, 19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, όπου καλείται να υπερασπιστεί το +8 από τον "Δικέφαλο του Βορρά" και να κάνει άλμα τίτλου.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στους ενοχλήσεις στους κοιλιακούς - προσαγωγούς, έκανε ατομικό πρόγραμμα και ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής. Το ίδιο ισχύει και με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ενώ ο Αλμπέρτο Μποτία ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής, έμειναν από τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού οι ακραίοι μπακ της ομάδας του Πειραιά, Κώστας Γιαννούλης και Λεάντρο Σαλίνο, καθώς και ο επιθετικός Δημήτρης Διαμαντάκος, ενώ συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Φράνκο Χάρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έριξαν το βάρος στο κομμάτι της τακτικής και κυρίως στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία. Παράλληλα, δουλεύτηκε αρκετά η σωστή αμυντική και επιθετική αντίδραση σε στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ), ενώ έπαιξαν και δίτερμα, στο οποίο οι παίκτες "έβγαλαν" όλα όσα δούλεψαν στις ασκήσεις νωρίτερα.

Μετά το τέλος της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, έγινε γνωστή και η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ