ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Μήτρογλου, Ομάρ και Σαντάνα στο ΟΑΚΑ

Χωρίς Μήτρογλου, Ομάρ και Σαντάνα στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Βγήκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την ΑΕΚ και σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Κώστας Μήτρογλου, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Φελίπε Σαντάνα. Διαβάστε αναλυτικά.

Με τρεις ηχηρές απουσίες θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ (11/3, 19:00). Ο λόγος είναι ότι τελικά οι Κώστας Μήτρογλου, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Φελίπε Σαντάνα δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή των Πειραιωτών στη ρεβάνς του 1-1.

Ο Έλληνας φορ έκανε θεραπεία, ενώ το ίδιο έκανε και ο Νορβηγός δεξιός μπακ. Όσο για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ήταν επιλογή του προπονητή του, όπερ σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν οι Μποτία και Σιόβας ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο στο ματς με την "Ένωση". Εκτός αποστολής είναι και οι Αυλωνίτης, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης και Εντινγκά.

Ευχάριστα νέα έρχονται από τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος έκανε ατομικό στο γήπεδο, ανεβάζοντας ρυθμό. Κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Γιαννιώτης, ενώ ατομικό έκανε και ο Στρέζος.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, δούλεψαν πολύ επάνω στην τακτική, ενώ παράλληλα έριξαν το βάρος τους στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Ο Βίτορ Περέιρα δούλεψε πολύ με τους αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές, τόσο στην σωστή αμυντική αντίδρασή τους, όσο και στο "χτίσιμο" του παιχνιδιού από τα μετόπισθεν. Στο δίτερμα που ακολούθησε δουλεύτηκε πολύ η επιθετική στρατηγική και το πρόγραμμα έκλεισε με στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Μποτία, Μανιάτης, Μαζουακού, Σαλίνο, Ντοσεβί, Κασάμι, Γιαννούλης, Σιόβας, Σάλιακας, Βούρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ