ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Κασάμι στην Ριζούπολη

Χωρίς Κασάμι στην Ριζούπολη

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη (8/4, 19:00), με την προπόνηση της Τρίτης (7/4) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Εκτός οι τραυματίες και οι Κασάμι, Σαντάνα για λόγους τακτικής.

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μ. Τρίτης (7/4) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη για τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η τακτική ήταν ο τομέας του παιχνιδιού που έδωσαν βάρος οι "ερυθρόλευκοι", όπως και οι ασκήσεις ανάπτυξης και κατοχής της μπάλας. Ακολούθησε δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων.

Το πρόγραμμα είχε ένταση, με τον Βίτορ Περέιρα να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργούν σε συγκεκριμένες καταστάσεις, αποφεύγοντας λάθη που κοστίζουν.

Στα ιατρικά, ο Μήτρογλου με τον Ντουρμάζ έκαναν αερόβιο πρόγραμμα με μπάλα στο γήπεδο και συνέχισαν με ατομικό στο γυμναστήριο. Ο Ελαμπντελαουί έκανε θεραπεία, όπως και ο Στρέζος που συνέχισε με ατομικό. Ο Μέγκιερι ταλαιπωρείται ακόμη με ίωση και έμεινε εκτός προγράμματος. Την αποκατάσταση του συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι προαναφερθέντες, συν τους Σαντάνα, Αυλωνίτη, Γιαννούλη και Κασάμι. Ο 22χρονος διεθνής με την Ελβετία μέσος έμεινε στον πάγκο την Κυριακή (5/4) κόντρα στον ΠΑΣ και τώρα ο Περέιρα επέλεξε να μην τον χρησιμοποιήσει καθόλου κόντρα στον Απόλλωνα.

Λίγο μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της Ριζούπολης, όπου συμπεριέλαβε τους Ρομπέρτο, Γιαννιώτη, Μποτία, Βούρο, Μπουχαλάκη, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκο, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνη, Σιόβα, Ντομίνγκες, Σαλίνο, Χάρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ