ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Χρυσός" χορηγός της Ολυμπιακής ιδέας ο Μαρινάκης

"Χρυσός" χορηγός της Ολυμπιακής ιδέας ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ) τίμησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη στα βραβεία "Αριστεία και Αλληλεγγύη".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην τελετή απονομής βραβείων "Αριστεία και Αλληλεγγύη" της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝΟΑ). Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ είναι "χρυσός" χορηγός της ΕΘΝΟΑ με σημαντικές δράσεις το 2014.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δήλωσε μετά την παραλαβή του βραβείου από τα χέρια του προέδρου της ΕΘΝΟΑ, Ισίδωρου Κούβελου: " Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σας συγχαρώ για το έργο σας. Εμείς δεν βλέπουμε ότι είμαστε χορηγοί. Εμείς θεωρούμε ότι έχουμε ηθική υποχρέωση για τα παιδιά της χώρας μας, για τη νεολαία. Να σας στηρίξουμε και να συνεχίσετε το πολύ ωραίο έργο σας. Για άλλη μια φορά, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και όλα τα καλά, στα χρόνια που έρχονται", επισήμανε ο Μαρινάκης.

Ο Πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ, Ισίδωρος Κούβελος, εξήρε το έργο του κ. Μαρινάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "ο κ. Μαρινάκης μας βοηθά και μας στηρίζει γιατί πιστεύει στο έργο μας, αλλά και στο γεγονός ότι μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά και να τα διδάξουμε τα ήθη και τις αξίες του Ολυμπισμού".

Το βραβείο της χρονιάς "Αριστεία και Αλληλεγγύη" για το 2014 απονεμήθηκε από τους μαθητές, οι οποίοι ψήφισαν τη Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, για την τεράστια προσφορά της στα παιδιά που δίνουν τη "μάχη" τους για τη ζωή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ