ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χολέμπας: "Στο κυνήγι της τρίτης θέσης"

Χολέμπας: "Στο κυνήγι της τρίτης θέσης"
INTIME SPORTS

Η νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ στο "Καραϊσκάκης" είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό όπως δήλωσε και ο Χολέμπας, που έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Ένας Γερμανός με ελληνικές ρίζες είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την Πρωταθλήτρια της χώρας, με την φανέλα του Πρωταθλητή της χώρας του πατέρα του. Η γνώμη του επομένως έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου λίγες ώρες πριν το ματς, μίλησε για την υποχρέωση που έχει αυτός και οι συμπαίκτες του να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να κυνηγήσουν τη τρίτη θέση του ομίλου.

"Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς ανάμεσα στις 2 τελευταίες ομάδες του ομίλου. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε αύριο γιατί έχουμε την πρωταθλήτρια ομάδα της Γερμανίας και δεν πρέπει να την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της", υπογράμμισε αρχικά ο αριστεροπόδαρος αμυντικός του Ολυμπιακού.

Για το τι ξέρει για την Ντόρτμουντ: "Δεν είχα παίξει κατά της Μπορούσια, γιατί μέχρι πρότινος αγωνιζόμουν στη Β' Εθνική της Γερμανίας. Το θέμα είναι ποιος θα έχει τη μεγαλύτερη θέληση για το ματς, γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει τους βαθμούς για να παραμείνει στο κυνήγι της τρίτης θέσης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ