ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάρα: "Δεν μπορούσα να πω όχι στον Περέιρα"

Χάρα: "Δεν μπορούσα να πω όχι στον Περέιρα"
INTIME SPORTS

Ο Φράνκο Χάρα αποκάλυψε στον πορτογαλικό Τύπο ότι ήταν ο ίδιος ο Βίτορ Περέιρα που του τηλεφώνησε, χωρίς μεσάζοντες, προκειμένου να έρθει στον Ολυμπιακό.

Απόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή του να αφήσει την Μπενφίκα για τον Ολυμπιακό είναι ο Αργεντινός επιθετικός Φράνκο Χάρα, όπως υποστήριξε στην O Jogo.

O επιθετικός των "ερυθρολεύκων", αποκάλυψε ταυτόχρονα ότι ήταν ο ίδιος ο Βίτορ Περέιρα που τον πήρε τηλέφωνο και μίλησε απευθείας μαζί του, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

"Δεν μπορούσα να πω όχι στον Περέιρα. Ήταν μία καλή απόφαση γιατί στην Μπενφίκα ο χρόνος μου είχε τελειώσει και χρειαζόμουν ένα νέο σταθμό. Έπρεπε να παίζω.

Ήταν αδύνατο να αρνηθώ αυτή την ευκαιρία. Ο Βίτορ Περέιρα μου τηλεφώνησε και μίλησε κατευθείαν μαζί μου, χωρίς να στείλει μηνύματα με μεσάζοντες.

Μου έδωσε να πιστέψω ότι είμαι σημαντικός για την ομάδα και δεν μπορούσα να πω όχι. Μου είπε ότι με εμπιστευόταν πλήρως, ότι με γνώριζε από την Μπενφίκα σαν αντίπαλο, όταν αυτός ήταν στην Πόρτο.", είπε αρχικά ο Φράνκο Χάρα.

Ο 26χρονος επιθετικός υποστήριξε ότι παρόντος του Ζόνας και της έλλειψης εμπιστοσύνης από τον Ζόρζε Ζεζούς, θα ήταν δύσκολο να βρει το δρόμο για τη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, δηλώνοντας δικαιωμένος για την επιλογή του.

"Θα ήταν δύσκολο να παίξω στην Μπενφίκα. Ο Ζόνας είναι εξαιρετικός επιθετικός, έχει πολλή ποιότητα και θα έκανε ακόμη πιο δύσκολη την είσοδό μου, στη βασική ενδεκάδα. Δεν έχω πικραθεί από τον Ζόρζε Ζεζούς. Πρέπει να αποδεχτώ, τις αποφάσεις του."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ