ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάνει σε ποιότητα ο Ολυμπιακός

Χάνει σε ποιότητα ο Ολυμπιακός
Τζιμπούρ INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ αναμένεται να γίνει ο 17ος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από το ρόστερ του Ολυμπιακού σε σχέση με το ξεκίνημα της περσινής σεζόν. Χάνουν σε ποιότητα οι ερυθρόλευκοι.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ραφίκ Τζιμπούρ δεν πήγαν όπως θα τα περίμεναν οι φίλοι των ερυθρόλευκων, με τον Αλγερινό να ζητά χρήματα που δεν μπορεί να δώσει αυτή τη στιγμή η διοίκησης της ομάδας.

Έτσι όλα δείχνουν πως πάμε σε "διαζύγιο", με τον Ολυμπιακό μάλιστα να ζητά από τον 29άχρονο άσο να φέρει πρόταση για να φύγει από τον Γενάρη.

Η όλη ιστορία πάντως θυμίζει, όπως είχαμε γράψει, τις διαπραγματεύσεις του Τζιμπούρ με την ΑΕΚ, όταν και το θέμα σερνόταν για τέσσερις μήνες και τελικά ο Αλγερινός κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Όπως και να έχει ο Τζιμπούρ κατά 90% θα αποχωρήσει, αφήνοντας πίσω του ένα κενό... 39 γκολ σε δυόμιση χρόνια με τη φανέλα των ερυθρόλευκων.

Σύμφωνα με το ΦΩΣ, πάντως, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κλείσει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ως αντι-Τζιμπούρ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, έτσι ώστε να μην μείνει "γυμνή" η επίθεση.

Χάνει σε ποιότητα, κερδίζει σε ποσότητα

Η νέα πολιτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι να κλείνει ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίοι έχουν εξαιρετική παρουσία και δεν κοστίζουν μία περιουσία. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν αναμένεται να κλείσει και ο Παπαδόπουλος.

Ρίχνοντας μία ματιά όμως στο ρόστερ του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν και στο πως έχει διαμορφωθεί σήμερα, παρατηρούμε πως παρά τις "ενέσεις" σε δυναμικό, η ποιότητα έχει αρχίσει και φθίνει.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι έχασαν οκτώ ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές (16 συνολικά), γεγονός που επηρέασε και την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας (δεν φταίει για όλα ο Ζαρντίμ). Αναφερόμαστε στους: Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Τοροσίδη, Ριέρα, Ορμπάιθ, Μακούν, Μιραλάς και Ουρτάδο (θα γίνουν εννέα με τον Τζιμπούρ).

Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τους Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Κάρολ, Ντιακιτέ, Πάντελιτς τα συμβόλαια των οποίων τελειώνουν το καλοκαίρι, τότε δημιουργείται ένα θέμα ενόψει της νέας σεζόν και το πως θα αντικατασταθούν αυτοί με ισάξιους σε ποιότητα παίκτες ή αν θα συνεχίσουν για έναν χρόνο ακόμα.

Όπως και να έχει η φετινή σεζόν είναι κομβική για τον Ολυμπιακό αφού όλα δείχνουν πως "αλλάζει". Θα είναι όμως προς το καλύτερο;

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ