ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χαμός... διαρκείας

Χαμός... διαρκείας
INTIME SPORTS

Τι κι αν η οικονομική κρίση πλήττει την χώρα μας, ο κόσμος του Ολυμπιακού φωνάζει παρών αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας και ήδη έχουν ανανεωθεί 5.000 κάρτες.

Με άκρως ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας των παλιών κατόχων, με τον αριθμό να φτάνει περίπου τις 5.000 κάρτες, έπειτα από μόλις μια εβδομάδα.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού δείχνουν εμπράκτως την αγάπη τους για την ομάδα και σε μια εποχή μάλιστα που δεν χωρούν οι πολυτέλειες και οι σπατάλες. Οι περισσότεροι λοιπόν έχουν δώσει από το υστέρημά τους, προκειμένου να είναι και τη νέα σεζόν δίπλα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για να καταλάβετε την δίψα των Πειραιωτών με τα διαρκείας, μονάχα την Δευτέρα έφυγαν ανανέωσαν περίπου 1.000 άτομα και όλα αυτά την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή.

Στο Λιμάνι λοιπόν είναι ικανοποιημένοι από την συμμετοχή και την προσπάθεια του κόσμου, περιμένουν ανάλογη συνέχεια και οι μεταγραφές δεν θα αργήσουν να έρθουν. Κάποια απ' αυτές, μπορεί να εκτοξεύσει και τον αριθμό τον διαρκείας. Ποιος ξέρει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ