ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βρέντζος: "Θα ενισχυθούμε τον Γενάρη"

Βρέντζος: "Θα ενισχυθούμε τον Γενάρη"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βρέντζος τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει φιλοδοξίες στο Europa League, ενώ ήταν κάθετος όσον αφορά τις μεταγραφές υποστηρίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" θα ενισχυθούν τον Γενάρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ μετά την κλήρωση που έφερε την Ντνίπρο απέναντι στον Ολυμπιακό στους "32" του Europa League αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση των Πειραιωτών τον Γενάρη:

"Σαφώς είναι στόχος το να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα είναι μία ομάδα ερωτηματικό. Το πως θα βρεθεί γιατί έχουν και την διακοπή. Πάντα οι καιρικές συνθήκες, όπου και εάν γίνει το ματς, το κάνουν δύσκολο.

Σε αυτήν την φάση είναι σημαντικό για εμάς που είμαστε στην Ευρώπη μετά την φάση των ομίλων και να εκπροσωπούμε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είμαστε όσο καλοί πρέπει και να προκριθούμε. Χρειάζεται και τύχη. Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε στην επόμενη φάση

Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή που έχει σημαντικό ρόλο σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το Europa League είναι μία διοργάνωση όπου οι περισσότερες ομάδες είναι στα μέτρα μας. Υπάρχουν βέβαια και ομάδες επιπέδου Champions League και ταξίδια μακρινά και δύσκολα, αλλά έχουμε φιλοδοξίες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ