ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βούκοβιτς: "Ήρθα για να πάρουμε το 8ο"

Βούκοβιτς: "Ήρθα για να πάρουμε το 8ο"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιάγκος Βούκοβιτς μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και τόνισε πως στόχος του είναι να βοηθήσει στην κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος, ενώ δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο των "ερυθρολεύκων".

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος στόπερ βρίσκεται απ' την Πέμπτη (13/07) στο Γκενκ και ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία των "ερυθρολεύκων".

Ο 29χρονος αμυντικός, μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV και τόνισε πως στόχος του είναι να βοηθήσει στην κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος, ενώ δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο των "ερυθρολεύκων".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα, για να πάρουμε το πρωτάθλημα, το 8ο συνεχόμενο. Αλλά και φυσικά, για να πάμε στο Champions League".

Για το αν θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού: "Ναι βέβαια. Θα ήθελα να τους πω ότι θα δώσω το μάξιμουμ προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας. Πραγματικά, δεν βλέπω την ώρα να παίξω στο Καραϊσκάκη".

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ