ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βόλος, όπως λέμε... Τρίπολη

Βόλος, όπως λέμε... Τρίπολη
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δείχνει να έχει τη διάθεση να αλλάξει σχήμα και αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό όπως και στην Τρίπολη. Μοναδική αλλαγή, αν υπάρξει, θα είναι αυτή με τον Ζαϊρί στα αρχικά του πλάνα.

Έτοιμος να πετύχει την 8η συνεχόμενη και 17η νίκη του στο πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός που καλείται να πάρει την νίκη απέναντι στον εξαιρετικό Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, παρόλο που έχει... πονοκέφαλο με την απόδοση των ακραίων χαφ του, αναμένεται να μην προβεί σε κάποια αλλαγή και να παρατάξει την ομάδα του όπως και στην Τρίπολη.

Στο πρόβλημα που σας αναφέραμε ανήκει η μέτρια απόδοση του Ριέρα στα τελευταία ματς, του Ρόμενταλ, αλλά και η... πολύ καλές εμφανίσεις του Ζαϊρί, που κάθε φορά που έρχεται από τον πάγκο μοιράζει χαμόγελα ενθουσιασμού.

Παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός, λογικά, θα επιμείνει στην εντεκάδα της Τρίπολης και αναμένεται να ξεκινήσει με τους εξής: Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη δεξιά, Μπράβο αριστερά, Α. Παπαδόπουλο-Μέλμπεργκ το αμυντικό δίδυμο, Μοδέστο μπροστά τους, που τα πάει περίφημα ως αμυντικό χαφ, ενώ ο Ιμπαγάσα για ακόμα μια φορά θα είναι ο κινητήριος μοχλός.

Από τα δεξιά θα αναπτύσσεται ο Μιραλάς, από τα αριστερά ο Ριέρα, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάρκο Πάντελιτς, έχοντας τον Νταβίδ Φουστέρ από πίσω του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ