ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Videos από τους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια

Videos από τους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια

Το... έλα να δεις έγινε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Δείτε σε videos το μπουγέλο στον Βαλβέρδε, το "άντε γεια" του Μανιάτη και μεγάλες στιγμές από το "ερυθρόλευκο" γλέντι.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, μπορεί να μην γιορτάστηκε στα μπουζούκια αφού υπάρχει και το Κύπελλο, όμως οι παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο του Ολυμπιακού, το χάρηκαν με τη ψυχή τους και έστησαν μια μίνι γιορτή στα αποδυτήρια.

Το... κέφι και η διάθεση ήταν στα ύψη και έτσι το "πανηγύρι" δεν άργησε να στηθεί. Το σύνθημα "campeones" ακουγόταν συνεχώς, το μπουγέλο έδινε και έπαιρνε και οι παίκτες έγιναν μια αγκαλιά.

Αυτοί που... πλήρωσαν τη νύφη, ήταν οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου, αφού όποιος έμπαινε στα αποδυτήρια, οι παίκτες του έπιαναν κι αφού τον έβαζαν στη μέση, τον μπουγέλωναν.

Από το καψώνι των παικτών δεν γλίτωσε ούτε ο Κούλης Δουρέκας, ούτε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός, μπήκε κάτω από τη ντουζιέρα και έγινε μούσκεμα φωνάζοντας μαζί με τον Μιραλάς (campeones). Όλα βέβαια τα είχε κανονίσει ο Βέλγος άσος, που φώναζε σε άπταιστα ελληνικά "που είναι ο Βαλβέρδε"!

Videos από τους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια

Ελληνικά πολλά δεν ακούγαμε, όμως ο Γιάννης Μανιάτης πέταξε το "άντε γεια" του και τον μιμήθηκαν αρκετοί παίκτες που δεν είναι Έλληνες αλλά τουλάχιστον προσπάθησαν.

Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αγκάλιασε τους παίκτες ξεκινώντας από τον Μαρκάνο, ενώ έγινε ένα με τους ποδοσφαιριστές και φάνηκε πως το ευχαριστήθηκε με τη ψυχή του. Το ίδιο συνέβη και με τον Ασπιάθου που έγινε ένα με τους παίκτες και πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου.

Δείτε το απολαυστικό video του Olympiacos.org μέσα από τα αποδυτήρια αλλά και ένα ακόμη με την επιστροφή του Ολυμπιακού από το Αγρίνιο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ