ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίνει ρέστα η Μπενφίκα για Σάμαρη

Δίνει ρέστα η Μπενφίκα για Σάμαρη
INTIME SPORTS

Μόνο τυχαίο δεν θεωρείται το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ανδρέα Σάμαρη. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr από την Πορτογαλία. Γιατί επιμένει ο Ζόρζε Ζεζούς για τον Έλληνα διεθνή και πως θα καταθέσουν σοβαρή πρόταση οι Λουζιτανοί.

Ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται στα ραντάρ της Μπενφίκα από την περυσινή σεζόν. Τον περασμένο Ιανουάριο ωστόσο παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και οι Πορτογάλοι έσπευσαν να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα τονίζοντας πως δεν υπήρχε κανένα θέμα.

Το κενό που άφησε ο Μάτιτς με την μεταγραφή του στην Τσέλσι δεν αναπληρώθηκε με τον Σάμαρη καθώς οι "αετοί" αναβάθμισαν τον ρόλο του Φέισα.

Οι συνεχείς τραυματισμοί του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού αναγκάζουν την πορτογαλική ομάδα να βγει στην αγορά αναζητώντας λύσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr από την Πορτογαλία, ο τεχνικός της Μπενφίκα Ζόρζε Ζεζούς στάζει μέλι για τον Ανδρέα Σάμαρη θεωρώντας πως ο 25χρονος μέσος μπορεί να κάνει την διαφορά στους Λουζιτανούς καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της Μπενφίκα να προχωρήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Σάμαρη, όμως σε αυτό το σημείο το ερώτημα που τίθεται είναι αν οι Πορτογάλοι μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού για να προχωρήσει το θέμα.

Η Μπενφίκα λόγω ενός μεγάλου οικονομικού σκανδάλου σε τράπεζα της Πορτογαλίας βρέθηκε εκτεθειμένη με συνέπεια να δημιουργηθούν προβλήματα στα ταμεία της ομάδας αναφορικά με τις μεταγραφικές προθέσεις της.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο πρόεδρος Λουίς ΦελίπεΒιέιρα διαβλέποντας τον κίνδυνο να αποδυναμωθεί περισσότερο η ομάδα του, την στιγμή που η Πόρτο έχει ενισχυθεί βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με επενδυτικό όμιλο.

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως θα κατατεθεί σοβαρή πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Σάμαρη, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Φέισα.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής αν όντως η προσφορά θα ξεπεράσει τα 5.000.000 ευρώ.

Από την στιγμή που πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Ζεζούς για την συγκεκριμένη θέση αναμένεται συνέχεια στο θέμα.

Σε ότι αφορά τον Ορέστη Καρνέζη, σήμερα αναμένεται να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του Καρνέζη στην Μπενφίκα με οψιόν αγοράς 3.500.000 ευρώ από την Ουντινέζε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ