ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Θέλω να δίνω ευχαρίστηση στον κόσμο"

Βαλβέρδε: "Θέλω να δίνω ευχαρίστηση στον κόσμο"
INTIME SPORTS

Κανένα παράπονο από τον κόσμο της ομάδας δεν έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ δηλώνει πως στο δεύτερο μέρος του ματς με τον Άρη, οι παίκτες του έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας (Μέταλιστ, Παναθηναϊκός).

Σε δύο μέρη χώρισε το παιχνίδι με τον Άρη ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ήταν ανώτερη, ενώ στην επανάληψη έριξε υποσυνείδητα το ρυθμό της.

Ο Ισπανός τεχνικός, μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια με Μέταλιστ και Παναθηναϊκό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, ενώ αναφέρθηκε και στην αγάπη του κόσμου.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου: "Το παιχνίδι είχε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν με διαφορά ανώτεροι του Άρη. Πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός μας έπεσε, ήμασταν πιο αργοί. Αυτό το γεγονός οφείλεται στη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται. Μην ξεχνάμε πως προερχόμασταν και από ταξίδι. Ο Άρης δημιούργησε περισσότερο κίνδυνο στο δεύτερο μέρος, όταν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, παρά στο πρώτο που είχε έντεκα.

Στο ημίχρονο συζητήσαμε στα αποδυτήρια πως, από την στιγμή που ήμασταν μπροστά στο σκορ 2-0 και το ματς πήγαινε καλά για εμάς, καθώς ο αντίπαλος είχε παίκτη λιγότερο, δεν θα μπορούσαμε να συντηρήσουμε τον ίδιο υψηλό ρυθμό. Κάναμε οικονομία δυνάμεων λόγω της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται. Οι παίκτες πιστεύω υποσυνείδητα... κατέβασαν ρυθμό. Ο κόσμος σκεφτόταν τα δύο ματς που έχουμε μπροστά μας, με Μέταλιστ και Παναθηναϊκό. Ο ρυθμός, όμως, κατέβηκε υπερβολικά πολύ σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας στο πρώτο ημίχρονο. Είναι δύσκολο να έπαιζαν και στο δεύτερο, όπως στο πρώτο μέρος.

Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αν θέλουμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα, πρέπει να συνεχίσουμε νικηφόρα. Όσο για το Europa League, ο καλύτερος τρόπος για να κερδίζεις είναι να κρατάς την εστία σου ανέπαφη. Ο επαναληπτικός με τη Μέταλιστ είναι δύσκολος και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν. H αλήθεια είναι πως είχα στο μυαλό μου την εντεκάδα για το ματς με τον Άρη από το βράδυ της Πέμπτης (8/3). Όλοι οι παίκτες μπορούν και πρέπει να βοηθήσουν. Όπως στάθηκε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πραγματικά θαυμάσιο.

Δεν έχω κατασταλάξει στην ομάδα που θα παίξει την προσεχή Πέμπτη (15/3), αν και έχω μία ιδέα στο μυαλό μου. Έχουμε τέσσερις ημέρες μπροστά μας για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τη Μέταλιστ. Είχαμε μεγάλη κούραση από το ταξίδι στην Ουκρανία και τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα εκεί.

Μου αρέσει να έχω τέτοιου είδους προβλήματα (σ.σ. σε ερώτηση για τις συνεχόμενες υποχρεώσεις της ομάδας). Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνουμε καλά ως ομάδα και συνεχίζουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Μου αρέσει που σήμερα κερδίσαμε γιατί πηγαίνουμε με υπεροχή απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (18/3).

Δεν είχα ποτέ παράπονο από τον κόσμο της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα, μου συμπεριφέρονται άψογα και είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και δίπλα σε μένα. Αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να τους το ανταποδίδω μέσα από τη δουλειά μου στο γήπεδο και προσπαθώντας να κάνω την ομάδα να παίζει καλά. Θέλω να τους προσφέρω ευχαρίστηση. Το ίδιο κάνουν και οι παίκτες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ