ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Θα εκμεταλλευτούμε τον Γέστε"

Βαλβέρδε: "Θα εκμεταλλευτούμε τον Γέστε"
INTIME SPORTS

Με πολύ καλά λόγια για τον Γέστε μίλησε ο Βαλβέρδε, τονίζοντας πως όσο είναι στην ομάδα θα τον υπολογίζει. Ποιοι τα πήγαν καλά, γιατί δεν έβαλε τον Δασκαλάκη και πόσο έτοιμος είναι ο Ντιόγκο.

Από την διοίκηση θεωρούν τον Φραν Γέστε τελειωμένο, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τη στιγμή που τον έχει στη διάθεσή του τον βάζει να αγωνίζεται, όπως έκανε και στο ματς με τον Θρασύβουλο.

Ο Ισπανός τεχνικός, δεν δίστασε να μιλήσει για ένα είδος... εκμετάλλευσης, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην δύσκολη συνέχεια, τον Σήφη Δασκαλάκη, αλλά και τον Ντιόγκο που δεν θα αργήσει να επιστρέψει.

"Εκτός από τη νίκη, αυτό που μένει είναι κάποια ράμματα που έκανε στο γόνατο ο Πάντελιτς. Επίσης είναι θετικό το γεγονός ότι είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποιους παίκτες που έπαιζαν λιγότερο. Σε αυτά τα παιχνίδια ο αντίπαλος κλείνεται πίσω, εμείς έπρεπε να έχουμε υπομονή και είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση. Το δύσκολο σε αυτά τα παιχνίδια είναι να τα ανοίξεις. Αν καταφέρεις το πρώτο γκολ, μετά τα πράγματα γίνονται απλά. Το να το ανοίξεις το σκορ είναι δύσκολο. Είναι αυτό που δεν κάναμε με τη Δόξα. Όταν δεν πετυχαίνεις γρήγορα ένα γκολ, τότε κυλώντας τα πράγματα έρχονται εναντίον σου", υπογράμμισε αρχικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Για το μέλλον του Γέστε: "Σήμερα ο Γέστε έπαιξε 90 λεπτά και έπαιξε καλά. Είναι ένας παίκτης με πολλά χαρίσματα, που διατηρεί την μπάλα και ξέρει να παίζει καλά. Το γεγονός ότι είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα, δεν οφείλεται μόνο στον Γέστε, αλλά και σε πολλούς άλλους παράγοντες. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ και όσο είναι μαζί μας, θα τον εκμεταλλευτούμε".

Για αυτούς που έπαιξαν καλά με τον Θρασύβουλο: "Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από όλους τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον Παπάζογλου, τον Αμπντούν, τον Μακούν, τον Χαβίτο, τον Ποτουρίδη. Είναι παίκτες όπως ο Παπάζογλου που έρχεται η σειρά του να παίξει. Ειδικά ο Τάσος πάντα διατηρεί ένα καλό επίπεδο στην απόδοσή του. Ο Πάντελιτς έβαλε δύο γκολ. Σήμερα ήταν ένας προκριματικός, ας μην το ξεχνάμε. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος ήταν από χαμηλότερη κατηγορία και δεν υπήρχε περιθώριο λάθους. Το θετικό είναι επίσης ότι δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών με εξαίρεση το τραύμα του Πάντελιτς που ελπίζουμε να είναι μόνο αυτή η πληγή".

Για το σοκ με την Δόξα Δράμας: "Προερχόμασταν από μία σειρά κερδισμένων παιχνιδιών, δεν θυμάμαι πόσες, πέντε-έξι νίκες και είχαμε ένα στραβοπάτημα με την Δόξα που μας κακοφάνηκε. Νομίζαμε ότι ήταν κερδισμένο και πιστεύαμε ότι θα το κερδίζαμε και εύκολα. Αυτό πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα γιατί μετά από τρεις μέρες έχουμε άλλο παιχνίδι. Νομίζουμε ότι έχει ξεπεραστεί το σοκ".

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: "Ακόμα και η Δόξα να μας είχε κερδίσει 5-0 εμείς θα ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Λεβαδειακό".

Για τον Σήφη Δασκαλάκη: "Θα μπορούσε, αλλά δεν έπαιξε. Καταλαβαίνω την απορία σας, δεν έχω κάποια απάντηση για αυτό. Σήμερα αποφάσισα τον Μέγερι, τις προάλλες τον Δασκαλάκη. Αποφάσισα τώρα να βάλω τον Μέγερι. Δεν έχω κάποια εξήγηση".

Για τον Ντιόγκο: "Ο Ντιόγκο ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση, δεδομένου ότι συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και έπαιζε. Δεν ήρθε από διακοπές. Έκανε κανονικά προπονήσεις. Δεν ξέρω αν θα είναι στην αποστολή με τον Λεβαδειακό. Σίγουρα πιστεύουμε ότι είναι διαθέσιμος, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τον πάρουμε στην αποστολή. Ελπίζουμε επίσης να τελειώσουν κάποια γραφειοκρατικά θέματα με τα χαρτιά του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ