ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ικανοποιημένος ο Βαλβέρδε

Ικανοποιημένος ο Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με την Βέρντερ Βρέμης παρουσιάστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Που εστιάζει την προσοχή του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Η διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε την παραμικρή ομοιότητα μ' αυτό που είδαμε το βράδυ της Κυριακής. Τότε ο Ισπανός ήταν προβληματισμένος από την εμφάνιση κόντρα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ, τώρα ήταν ικανοποιημένος απ'΄όλα όσα είδε στο φιλικό με την Βέρντερ Βρέμης.

Οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν στο γήπεδο αυτά που τους ζητάει κατά την διάρκεια των προπονήσεων στην προετοιμασία και γι' αυτό παραδέχθηκε πως η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν καλή, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι "Novasports" μετά το τέλος του ματς.

"Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε, καθώς παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας, αλλά προς το τέλος της αναμέτρησης μας βγήκε κούραση. Γενικά, όμως, μπορώ να πω πως ήμασταν καλοί", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για την μη ικανοποίηση ορισμένων φιλάθλων από τα μέχρι τώρα φιλικά : "Σε αυτά τα φιλικά προετοιμασίας δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το αποτέλεσμα και δεν θα πρέπει να στηριζόμαστε εκεί. Σημασία έχει η δουλειά που κάνουμε τόσο στις προπονήσεις, όσο και στις δοκιμές που κάνουμε κατά την διάρκεια αυτών των παιχνιδιών".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ