ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Πάντα εμπιστευόμουν τον Μανιάτη"

Βαλβέρδε: "Πάντα εμπιστευόμουν τον Μανιάτη"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τη νίκη με 1-0 επι της Μαρσέιγ στην Γαλλία (video)

Ο Ολυμπιακός με πολύ καλή εμφάνιση πέρασε με διπλό από την Γαλλία και την έδρα της Μαρσέιγ την οποία και κέρδισε με 1-0 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε που έκανε ένα, ίσως, το καλύτερο του κοουτσάρισμα τη φετινή σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε μετά το ματς στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Για το αν η νίκη επί της Μαρσέιγ είναι η σημαντικότερη φετινή νίκη για τον Ολυμπιακό, σχολίασε: "Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ναι είναι πολύ σημαντική".

Για το αν τον στεναχωρούν οι δυο χαμένοι βαθμοί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ή οι απουσίες: "Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι οι απουσίες που έχουμε. Όσον αφορά το αποτέλεσμα, είναι έλλειψη τύχης. Πιστεύω ότι αξίζαμε να είχαμε νικήσει".

Σχετικά με το πώς αισθάνεται όταν είδε τους δυο παίκτες που έβαλε ως αλλαγή να είναι στην φάση του γκολ: "Ούτε αυτό το είχα σκεφτεί. Κάνεις την αλλαγή και ελπίζεις να βγει σε καλό. Εσύ κάνεις την αλλαγή χωρίς να ξέρεις το αποτέλεσμα και πιστεύεις ότι βοηθάς την ομάδα. Όπως και να έχει, είναι ο ίδιος προπονητής και πριν και μετά τις αλλαγές. Δεν σημαίνει ότι τώρα είναι πιο έξυπνος".

Για το αν ο Γιάννης Μανιάτης, είναι ο φετινός… Μοντέστο: "Πάντα εμπιστεύομαι τον Μανιάτη, είναι ένας παίκτης που καταλαβαίνει πάρα πολύ το ομαδικό παιχνίδι και γι’αυτό πίστεψα ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτό το ρόλο".

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στάθηκε και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου: "Αυτό που έβλεπα σε αυτό το παιχνίδι, είναι ότι είχαμε μια καταπληκτική ευκαιρία, απέναντι σε μια Μαρσέιγ που δεν μας προβλημάτισε πολύ. Μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι, καθώς όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο περισσότερο βγαίναμε στην αντίπαλη εστία. Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές μου είχαν αρχίσει να πιστεύουν στην νίκη".

Για το αν μετά το γκολ, ο Γιάννης Φετφατζίδης θα έχει άλλη αντιμετώπιση: "Ελπίζουμε αυτό το γκολ αν του δώσει ώθηση. Πιστεύουμε σε αυτόν και έχει πολλές ικανότητες να γίνει πιο αποφασιστικός για να τελειώνει τις φάσεις".

Για τις σκέψεις του κατά την διάρκεια του αγώνα: "Στην αρχή σκεφτόμουν να βάλω τον Φουστέρ από τα δεξιά, αλλά δεν έπαιξε ο Μορέλ και έτσι δεν το έκανα. Για αυτό άλλαξαν τα πλάνα. Μετά, αλλάξαμε και στο 35' έβαλα τον Τζεμπούρ δεξιά, τον Φουστέρ στο κέντρο και μετά έβαλα τον Γέστε, γιατί θέλαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες".

Για το αν έχει συνειδητοποιήσει την επιτυχία του Ολυμπιακού: "Τώρα ναι, την απολαμβάνω περισσότερο, διότι κατά την διάρκεια του αγώνα δεν μπορείς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ