ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Έχω αποφασίσει ποιοι θα κοπούν"

Βαλβέρδε: "Έχω αποφασίσει ποιοι θα κοπούν"
INTIME SPORTS

Ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ του έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δηλώνει πως έχει αποφασίσει ήδη γι' αυτούς που θα μείνουν κι αυτούς που θα φύγουν.

Αποστολή στο Ζέεφελντ, Παναγιώτης Γκαραγκάνης:

Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο Ζέεφελντ, υπογράμμισε πως σκοπός των προπονήσεων είναι να προσαρμοστούν οι νέοι και φυσικά να είναι η ομάδα έτοιμη όταν πρέπει.

Όσο για το μεγάλο ρόστερ, τόνισε πως έχει πάρει τις αποφάσεις του, όμως στην πορεία της προετοιμασίας δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα σχέδια που έχει καταστρώσει.

"Όπως βλέπετε κάνουμε ασκήσεις τακτικής και στεκόμαστε περισσότερο στην καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ανεβάζουμε σιγά-σιγά ρυθμούς και αυξάνουμε την ένταση. Στόχος μας μέσω των προπονήσεων να εξοικειωθούν οι νέοι παίκτες μας".

Στη συνέχεια μίλησε για τους τρεις νεαρούς Σέρβους παίκτες του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας τα εξής: "O Kατάι με τον Γκρμπιτς είναι περισσότερο επιθετικογενείς παίκτες. Είναι πιο νεαροί και κάνουν προσπάθεια. Ο Φέισα είναι περισσότερο έτοιμος παίκτης και σαφώς περισσότερο αμυντικογενής. Πιστεύω θα μας βοηθήσουν".

Για τους πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού στο ρόστερ: "Έχω πάρει τις αποφάσεις μου για το ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν στην ομάδα και για το ποιοι θα πρέπει να "κοπούν". Βέβαια, θα το ανακοινώσω μετά τα φιλικά στο Έρμελο (Ολλανδία). Ίσως, βέβαια, εκεί να αλλάξω απόψεις για ορισμένους, αλλά αυτό θα φανεί στην πράξη, με βάση την προσπάθεια που θα κάνουν και την απόδοση που θα έχουν.

Περιμένουμε ακόμη τους Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ να έρθουν στο Ζέεφελντ, οπότε το ρόστερ θα φτάσει τους 29 παίκτες. Είναι καλό πάντως που έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στην διάθεση μας, διότι την ερχόμενη σεζόν θα αγωνιστούμε σε τρεις διοργανώσεις και όχι σε δύο όπως πέρσι. Φέτος θα έχουμε και Champions League και είναι καλό να είμαστε γεμάτοι. Σίγουρα, όμως, κάποιοι θα κοπούν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ