ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Αν μπορούμε, να βάζουμε 10 γκολ"!

Βαλβέρδε: "Αν μπορούμε, να βάζουμε 10 γκολ"!
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έμεινε ικανοποιημένος παρά το άνετο 4-0 επί της Κέρκυρας και φρόντισε να "χτυπήσει" καμπανάκι μέσω ομιλίας του στους παίκτες.

Τι και αν ο Ολυμπιακός έφυγε με το επιβλητικό 4-0 από το "νησί των Φαιάκων"; Τι και αν παρότι παρατάχθηκε χωρίς εννέα πρωτοκλασάτα στελέχη του είχε "καθαρίσει" ουσιαστικά το ματς από το 29ο λεπτό με το χατ-τρικ του Μάρκο Πάντελιτς;

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποιός είναι γνωστό τοις πάσοι πόσο απαιτητικός είναι από τους παίκτες του αλλά και τελειομανής, είδε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν όπως για παράδειγμα η αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, και κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας φρόντισε να τους... αφυπνίσει:

"Να ξέρετε ότι δεν είμαι ευχαριστημένος όσο θα έπρεπε, παρά το γεγονός ότι νικήσαμε 4-0. Θέλω να καταλάβετε ότι είμαστε μία ομάδα.

Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να δείχνουμε σοβαρότητα σε όλο το ματς, και στα 90 λεπτά. Δεν θέλω να βλέπω κάποιους από εσάς να κάνουν ό,τι θέλουν.

Ειδικά στο δεύτερο μέρος κάποιοι άνοιγαν κουβεντούλα με τον πάγκο μας, άλλοι έκαναν παιχνιδάκια με τη μπάλα, άλλοι τακουνάκια", τόνισε αρχικά στην ομιλία του, για να συμπληρώσει:

"Αυτό που θέλω είναι να σέβεστε την ομάδα και φυσικά τον αντίπαλο. Επίσης δεν θέλω να χαλαρώνετε, γιατί την έχουμε πατήσει στο παρελθόν.

Και δέκα γκολ αν μπορούμε να βάζουμε, να κοιτάξουμε να τα βάλουμε".

Πέρα από την ομίλια προς τους παίκτες, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας είχε μιλήσει και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ κατά την επιστροφή της ομάδας από την Κέρκυρα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν μπορείς να κάνεις λαθη σε αυτού τους είδους τα παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό που κέρδισε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στα ντέρμπι εννοείται ότι πρέπει να είσαι δυνατός και οι παίκτες το καταλαβαίνουν. Αλλά εάν χάσεις βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια είναι πρόβλημα.

Εμείς χάσαμε πέντε βαθμούς από το 2-2 με τον ΟΦΗ και την ήττα από τον Αστέρα. Αυτό δεν μπορεί να ξαναγίνει. Έτσι είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα που πήραμε κόντρα στην Κέρκυρα". Ακολούθως ο Βάσκος τεχνικός μίλησε:

Για τον Κέβιν Μιραλάς: "Στην αρχή τον έβαλα στα αριστερά και τον Φετφατζίδη πίσω από τον Πάντελιτς αλλά μετά από 10-12 λεπτά τους άλλαξα, γιατί πιστεύω ότι ο Κέβιν μπορεί να παίξει καλά και εκεί".

Για τον Πάντελιτς: "Δεν θυμάμαι να έχει ξανασκοράρει παίκτης μου τέσσερα γκολ σε ένα ματς. Ο Μάρκο είναι ποδοσφαιριστής που σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπου δημιουργείς πολλές ευκαιρίες, είναι ο κατάλληλος. Είναι πάντοτε μέσα στην περιοχή και στη σωστή θέση. Είναι παιχνίδια για αυτόν, όπως αυτό με τη Δόξα. Όταν ελέγχεις τον αγώνα και τον ρυθμό και μπορείς να δημιουργείς ευκαιρίες, ο Πάντελιτς είναι ο παίκτης που μπορεί να σου βάλει το γκολ σε τέτοια παιχνίδια".

Για τον Μέγιερι: "Έπαιξε πολύ καλά. Είναι καλό για τον ίδιο, αλλά και για εμάς, γιατί στο παιχνίδι με την Τρίπολη δεν πήγε τόσο καλά. Νομίζω ότι είναι ένας καλός τερματοφύλακας και μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ. Αλλά είναι νέος και είναι φυσιολογικό να κάνει κάποια λάθη στο ξεκίνημά του".

Για τον Παπάζογλου: "Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Τάσο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πολύ καλό χαρακτήρα και νοοτροπία. Όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις. Θέλει πάντοτε να μαθαίνει και να βελτιώνεται. Και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για ποδοσφαιριστές σε αυτή την ηλικία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ